Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Jelena Stojković

Novinar. Dopisnik Večernjih novosti iz Vranja.

  • Beli mantili i crne misli

    U svetlu najnovijih dešavanja u Zdravstvenom centru u Vranju, danima razmišljam o tome kako je slika zdravstvenog sistema podjednako loša kao i moja krvna. 

    (1) detaljnije
  • Da li smo humanisti ili licemeri?

    ĆUTANJE me ubija već danima. Čitam i ne verujem koliko može daleko da ode ljudska glupost licemerno okićena humanošću.

    (2) detaljnije
  • Hleba i igara

    Građani pomenutog okruga tokom godine mogu da uživaju u brojnim manifestacijama. Izbor za najlepšu devojkuu, pa pozorišni festivali, džipijade, takmičenje trubača i frulaša, festivali i koncerti, gradske slave, likovne kolonije i smotre folklora. 

    (4) detaljnije
  • A da konačno i mi priznamo?!?

    I šta sada, treba da glumimo da imamo ono što davno nije naše. Da nije vremenske prognoze na RTS, današnja deca ne bi ni znala da postoji Priština. Ajde da progutamo knedlu i nađemo kompromis, kako god se on zvao, zarad opšteg dobra, a ne da se zavaravamo. 

    (37) detaljnije
  • Reality Srbija

    Ja priznajem da sam krajnje mazohistički navučena na Dnevnik RTS-a, to mi dođe kao Veliki Brat. Gledam kako se političari bore za slavu i medijski prostor i sve je to u redu, ali su potpuno svesni da situaciju ipak kontroliše Veliki Brat, koji tu i tamo kaže ponešto a ako treba onda se i usisivača lati, zar to nije super.

    (15) detaljnije
  • A, da se nagodite?

    Pa, što ste, bre takvi. Pustite čoveka. Nije ni njemu lako da celog života bude u senci. Verovatno se oseća kao neka loša ljubavnica, koja mora da gleda kako se njen voljeni uvek vraća svojoj zakonitoj ženi, a ona je uvek druga i godinama se nada, koristi sve adute ali nikako joj se neda da postane supruga.

    (11) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: