Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Koe ima po grad?

Neobično kreativan anonimni Leskovčanin

 • Moleraj

  Moleraj

  Pripadnici molersko-fasaderske radnje, sprovodeći svoje redovne aktivnosti na suzbijanje narkomanije, pronašli su u Grdelicu zid, pe'set puta šes' metra naslikan sa škrabotine (ulični naziv: mural) pored kog se zbiraju svakakvi. Zid je, veruju oni koji veze s mozak nemaju, leglo z drogu i narkomani.

  (1) detaljnije
 • Untitled.jpg

  Ogulimo kožu od grbinu

  Manifestacija "Ogulimo kožu od grbinu" ima za cilj da objasni građanima da treba skinev i gaće od guzicu kako bi svi zajedno doprineli očuvanju nivoa plate od 100 'iljade u distribucije širom zemlje.

  (1) detaljnije
 • Untitled.jpg

  Će iscrcamo...

  Nakon boravka po cel dan u grad, oće da zaboli glava, uvati skomina u želudac i grčevi u noge. Ali ništa se ne brinite jer ste dehidrirali. Ako vam se ne tresev ruke, obrnite hitnu pomoć i dođite peški do Dom zdravlja, jer oni nemaju s ko'e da dođu po vas. 

  (1) detaljnije
 • Koe ima po grad

  Grmljavina

  Užurbano sam se spremio da napustim svoje radno mesto pre vreme kada su prvi gromovi od deset miliona volti počeli da pucav na sve strane. 

  (2) detaljnije
 • Proleće u mom kraju

  Posle duge zime u koju smo prejebali po dvajes kubika drva, stiglo je proleće. Hladnu i oštru zimu zamenila je kiša, blato i voda do kolena.

  (3) detaljnije
 • nikad-ga-ne-kapnula.jpg

  Nikad ga ne kapnula...

  U ovakvi dani, kad za nigde neje, jedva čekam da me tatko isprati za nešto do grad. Od uj'tru kad se probudim sam k'o na trnci dok čekam kad će mu nešto padne na pamet, što je mog'o milijon put da završi kad je bilo sunce i dvatrijes stepeni. Takoj i s'd.

  detaljnije
 • koe-ima-po-grad.jpg

  Klizanje po Leskovac

  Kako za veštačko klizalište treba pare i treba da znaš da klizaš, lokalna samouprava u saradnju sa majku prirodu je ovija dani 'tela da omogući na svi da osetiv zimske čarolije, pa je na teritoriju grada omogućila prirodna klizališta kako bi građani mogli da ostavljav zubi po ulicu.

  (17) detaljnije
 • Leskovački gušter

  Leskovački gušter (lat. Safarius esspreso) je predstavnik gmizavaca koji se u vreme sunčanih dana najčešće sreće po grad. On je zavladao po ulice i u park nakon izumiranja vrste "Ruppus macchiato".

  (7) detaljnije

Naši autori