Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 13. 2. 2021.

Estetika ružnog

Foto: Ljuba Kostić

Samo bahata megalomanija, lopovluk i lečenje kompleksa na angro po kafanama na potpis, uz belo i nesrećnu piletinu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Тајсон & Доживотна

    14:33 // 14. 2. 2021.

    Шта би се десило да,таквима којима сметају клупе,жардињере,цвеће,кабловске инсталације неко металном шипком поломи руке у чину њиховог херојства - нашао би се и закон и судија који би тог самозваног чувара реда хитно судио и осудио.Колико би невладиних организација устало у одбрану преступника/уништитеља јавних добара.Докле ће бити кривци они што нешто бране од осионих и бахатих.

    • Torpedo

      19:20 // 14. 2. 2021.

      Odlican komentar, kao sto je i Ljubina kolumna surova i realna ! Mada, mislim da je kasno !
      Mnogo je razloga,napisa ovde neko, da su Nislije manjina u svom gradu a samim tim i gradsko vaspitanje njihove dece ne postoji !
      S,druge strane, prakticno, osuda je usmerena na one sto ciste,popravljaju,uredjuju ... Oni,koji lome,prljaju,ruze i bagatelisu, su bez sankcija i sistem je- bas me briga !

  • Marija Z

    22:25 // 13. 2. 2021.

    Ako ima nesto sto mi smeta u ovoj zemlji svake sekunde , to je ta estetika ruznog. Istina, svaka rec.

  • milan

    12:35 // 26. 2. 2021.

    covek je clan stranke vuka jeremica, to je skoro pa tuznije od toga da je bot sns a kamarile, ko o cemu oni o estetici, kulturi, kucnom vaspitanju, obrazovanju, klupi u parku sto gde se spavalo, sto gde se slusao rok n roll, vazda neko kukanje kme kme, naricanje nad tuznom sudbinom, hiljadu puta ponovljene i izandjale stereotipizacije o nekima nama i nekima njima, o nama lepim i pametnim, urbanim.

  • Novinar V.R.

    21:27 // 2. 6. 2022.

    Povremeno pročitam po neki tvoj tekst. Uglavnom istinito, ponekad žalosno, uglavnom dobar izbor teme... i uglavnom se vidi kad si napisao tekst pre naslova jer tada lutas od nemila do nedraga...pa kako ispadne... i tada se dobija efekat kise oko Kragujevca.
    Pisati tekst, a da se ne zna naslov, je isto kao da zelis iz Nisa stici u Beograd tako sto ces se uvek kretati u pravcu juga!!!?. Poz

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: