Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:37, 7. 2. 2018.

Južna publika

Iz jednog normalnog otpora proždirućem centralizmu, koji bukvalno gasi sve što se po receptu filozofiranja megapalanke nije već slilo u prestonički kazan i u njemu pretopilo, proisteći će još veća i malignija opasnost po naše društvo! Nju su kreatori ovog letka uspešno očitali i jasno je na njemu iscrtali.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan Dimitrijević

    20:09 // 7. 2. 2018.

    Toliki esej protiv jedne nepostojeće organizacije. Reč je o konfuznom letku pojedinca ili grupe zbunjenih ljudi koji ne zaslužuje ni osvrt. Osvrt zaslužuje samo činjenica da je taj čovek jedini imao hrabrosti da se pobuni protiv zloupotrebe gostoprimstva jednog bahatog ambasadora, predstavnika zemlje koja je srpskom krvlju sprala deo teritorije sa mape Srbije, a kome su Srbi u parteru aplaudirali!

  • Radenko Prikolica

    21:32 // 7. 2. 2018.

    Ja, iskreno mislim da ovakve vesti ne ukazuju ni na šta sem na nečiji letak, koji apsolutno neće privući ničiju pažnju, Ko god to vidi, neće ozbiljno shvatiti, i verovatno u zimskoj sezoni će iskoristiti da podloži vatru kod kuće. Autoru svaka čast kada je uspeo ni o čemu da napiše ovoliki novinski članak i na kraju ništa da ne kaže.

    • Milena Ilić

      09:07 // 8. 2. 2018.

      Bravo!!!
      Od ovih, samonaduvanih elitista opšte prakse, s kompleksom nesnađenosti( pa, prepodne mrze ceo svet a poslepodne i sebe) mošse rikne

  • Ljuba Kostic

    23:36 // 7. 2. 2018.

    Поштовани Раденко и Дејане, верујте, више бих волео да се ово моје размишљање покаже сутра као лупеталачко а не као пророчко. Нажалост, ово је могућ сценарио и искуства из ближе прошлости нам то потврђују. Порука текста је ипак довољно јасна и ваљда није спорна?! Тема је озбиљна, склона злоупотреби и о њој треба заједнички промишљати а не бити само вечити статиста у лоше режираним представама.

    • Dejan Dimitrijević

      17:19 // 8. 2. 2018.

      Uvaženi Ljubo, Poruka vašeg teksta nije sporna. Da se neko značajan založio za ciljeve navedene u letku, moja bi reakcija bila slična Vašoj. Reč je o tome da je poenta Vašeg teksta promašena! Nehotice ste promovisali jednu marginalnu ideju, dajući joj neočekivanu reklamu, istovremeno prigušivši pozitivan odjek činjenice da nisu sve Nišlije spremne da aplaudiraju drskosti onoga ko im cepa državu!

  • Bata Petrović

    07:55 // 8. 2. 2018.

    Ovaj čovek nema šta da radi. Ali stvarno.Kad o ovome i ovako piše.Savetujem mu da pod hitno pređe u srpsku nacionalnu struku: politikantstvo i političarenje.Tu će imati koristi od trućanja, i to možda znatnu.Ako se ugleda na profesionalnog nosača "srpskog" kuferčeta koji već 30 godina ušuškano živi jer ga niko u Srbiji ne pita šta to radi? A u Vašingtonu mu godinama ne sklanjaju molitveni tanjir

    • Ljuba Kostic

      10:41 // 8. 2. 2018.

      Уколико послушам ваш савет и свој реалан посао заменим партијским, хоће ли вам анализа деловати озбиљније? Уколико постанем власт, хоћете ли онда поштовати овакав став или се чак и без размишљања сложити са мном?! Чудан ми је заиста овај лагани презир и ниподаштавање нечега што заиста може од црног облака постати олуја, поготово што упорно доказујемо да смо одлично тло за друштвени инжењеринг.

    • Ахм

      18:00 // 8. 2. 2018.

      Јери Бата Петровић саветник или "баки" саветује брез да га питују?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: