Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 13. 9. 2017.

Kosmički levak za srpsko javno mnjenje

Kakva god bi varijanta eventualnog razjašnjenja ovog fenomena mogla biti, mislim da bi najtačniji odgovor ipak mogao da nam pruži samo znalac koji je bio i ministar informisanja i premijer i predsednik. Jer takav zgoditak se postiže u životu samo ako ste čuvar tajne kosmičkog levka. I naravno, kreator javnog mnjenja u Srbiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ljuba Kostic

    08:17 // 14. 9. 2017.

    Након писања овог коментара вест о космичком левку је преузело још неколико веома утицајних портала у Србији, пре свега Вечерње Новости и Б92, које су исту нешто касније ипак скинуле са свог портала. Све ово показује колико су наши медији спремни да зарад ексклузивности, јурења тиража и ко зна чега још, некритички и неселективно преносе непроверене вести а што, сложићемо се, није никоме у интересу

  • Sara

    11:53 // 14. 9. 2017.

    Ako ...ako, samo se vi čudite i pravite smeške na Špirićev račun.Ja jedva čekam da se u Nišu, pokrene istraživanje i da se konačno vidi o čemu se radi. A dotle mi ostaje pretpostavka da je to baš u mom dvorištu ispod stabla lešnika koje se uvrće oko svoje ose i svima koji su se našli ispod njegove zelene krošnje je omogućilo osećaj prijatnosti i pozitivnosti.Uostalom videćemo...valjda...

  • Sreten

    12:48 // 21. 9. 2017.

    Cinjenica je da postoje i ljudi i namera da se , sve sto je moguce , iskoristi u propagandne svrhe. U tom smislu podrzavam ovaj tekst. E sad , koliko toga ima u ovoj vesti , ja neznam , ali znam da je vest TACNA. Samo , kako sam ja obavesten , Amerikanci su obelodanili da se taj "levak" nalazi u Srbiji a nigde se ne kaze da je na podrucju Nisa. Koliko znam to su male povrsi izmed Cacka i Krusevca

    • Pera

      00:55 // 25. 9. 2017.

      Sretene, promasio si temu, nisi razumeo napisani clanak.

      Sve i da je pre 5 godina na "podrucju grada Nisa" sleteo ruzicasti UFO (kroz levak, naravno) i da su vanzemaljci licno urucivali gradjanima Nisa pakete pomoci, vest sa 5 godina zakasnjenja, prepisana od slova do slova da lici kao da je nova je simptom neceg drugog.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: