Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:11, 6. 4. 2018.

Poruke za predsednika

Pošto ste Vi biće koje gotovo ništa ne prepušta slučaju, pretpostavljam da su određeni ljudi iz Vašeg okruženja zaduženi za ovu oblast (BOT sektor), možda negde ipak pribeležili taj moj iskreni napor da vam se približim i iz prve ruke čujem neka prosvetljujuća uputstva i savete. Ne zamerite mi stoga i na ovoj mojoj slobodi da Vam se preko njih ponovo obratim, sa molbom da pažljivo pribeleže sledeće poruke koje ću vam dobronamerno preneti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • serdar

    10:34 // 7. 4. 2018.

    Francuski koncesionar za Teslu je uslovio gasenje Niskog aerodroma.Ukoliko vlada to ne sprovede od zakupa Tesle nema nista.Velike su pare u igri I veliki je % za nekog.Ostaje vam odlucna borba I zelim vam srecu!

    • Dragomir Eremić

      11:39 // 7. 4. 2018.

      Nikako ne razumem, što bi Francuzima smetao aerodrom .....danas je upravo suprotno , svi uslovljavaju postojanje svih vrsta prevoza, posebno aerodruma....mislim daje ovo teška nebuloza i izmišljotina !

    • jordanka zivkovic

      15:27 // 7. 4. 2018.

      Poruka LJ.Kostica izvanredna! francuski /citaj nato/ koncesionar uslovljava AV pripajanjem niskog aerodroma Konstantin Veliki, kako se ovde, u bgd, nezvanicno govori medju intel.elitom, cilj strateski,zapravo da se eliminise prisustvo Rusije, kao i human.centra.U zgradi Generalstaba nato je zauzeo ceo II sprat za svoje oficire i cinovnike,tu lift nesme da se zaustavi.Ovo je jasna okupacija,tiha!

  • Durlan

    10:13 // 7. 4. 2018.

    Bravo Ljubo legendo!

  • Aperkat

    09:04 // 7. 4. 2018.

    Bravo!I,predlog,da Nis toga dana ne ide na posao,deca u skole,decica u vrticima priredbu da daju,svima po zastavica u ruke,da se Predsednik doceka kako prilici!
    Dobrodosao Ti,sto od zloupotrebe odvikavas Vatru!

  • Nomad

    19:43 // 7. 4. 2018.

    Nišlije,čuvajte se sad.Pružate otpor ."Drznuli" ste se da oponirate "premudrim" odlukama "velikog vođe".Krizni štab SNS-a pažljivo razmatra kako će da Vas "vaspita"..Mašinerija kreće da Vam objasni da "niste" u pravu.Neće imati mira dok ne postignu svoj cilj.Svako dobro želim u ovoj prljavoj borbi koja Vas očekuje.Ah,da "vaspitači" će Vam doći iz Platičeva,Rume,Pećinaca,Obrenovca ...

  • Bulaja

    23:25 // 6. 4. 2018.

    Odličan tekst, svaka reč na svome mestu, pre'sedniče, mi vas volimo, i želimo da obezbedite najbolje uslove za daljnje crpljenje resursa po provincijama, sve zarad veličanstvene prestonice na vodi.

  • siroka carsija

    14:00 // 12. 4. 2018.

    E kad me u vezi aerodroma ubedjuje predsednik, da mu ne trazim pare. Jel pare donete iz Bugojna. Pa kaze aerodrom uzima Srbija, a ona je nasa. A ja pitam predsedika! A ciji je Nis, Leskovac, Vlasotince...? Jel to srpska teritorija!!! Ma zenu ce mi uzme i ubedice me da je sve to srpsko i da je za moje dobro.

  • Randja

    15:51 // 12. 4. 2018.

    Ljubo genije!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: