Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:53, 2. 11. 2020.

Uživati muziku

Da li je moguće zamisliti svet bez pokreta i zvuka? Bez ritma i tona? Može li se misliti priroda bez muzike? Ili život bez muzike? Postoji li jasna svest o prirodnoj duhovnoj potrebi čoveka za muzikom? U sve glasnijem zagušenju življenja čini se da pokretanje pitanja o smislu i značaju muzike nikad nije bilo potrebnije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • anja

    14:24 // 4. 11. 2020.

    U ovo doba korone kada ljudi gube živote, posao i psihički stres, samo nam je do "muzike" stalo.

    • Фискални Рачун

      12:50 // 5. 11. 2020.

      Госпођа живи од музике,зато и рекламира себе и свој производ.У нормалним државама за рекламу се плаћа пореза.То,што ми нисмо нормална држава нема везе.

  • Sasvim prirodno

    21:00 // 5. 11. 2020.

    Iskrene cestitke autorki na edukativnom tekstu koji pokazuje da nisu svi mladi i pametni ljudi, koji imaji sta reci, zauvek napustili ove prostore. Potrebno je ohrabriti i druge, koji su nesumnjivo prisutni, da se pokazu i ucestvuju aktivno u javnom zivotu i na taj način potpomognu svojoj sredini. Samo napred, a komentari koji su promasili temu samo potvrdjuju koliko je edukacija neophodna.

  • Atmosfera

    12:21 // 3. 11. 2020.

    Lep tekst za početak dana. Opterećeni svakodnevnicom, svi smo pomalo zaboravili koliko je važno da povremeno zastanemo i prepustimo se lekovitom dejstvu atmosfere kojom dobra muzika obavija i neguje naš duh.

    Nešto u ovom tekstu me tera da popodne posvetim Vivaldijevim Godišnjim dobima. Ako je autorkina namera bila da nas inspiriše na slušanje dobre muzike, u mom slučaju je svakako uspela!

    • Шесетпет Плус

      16:00 // 3. 11. 2020.

      Музика се не слуша,музика се живи и доживљава.Прави ужитак је излазак у природу,далеко од града ,где се без вештачки изазвамих тонова,арија,прелив громогласно чује и слуша ТИШИНА.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: