Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:36, 9. 5. 2016.

Zagađuju i ostavljaju tragove!

Suma-Marija-Filipovic.jpg

Već smo navikli na mini deponije koje na zelenim površinama izvan gradskog jezgra niču bukvalno na svakom mestu iole zaklonjenom od pogleda prolaznika. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • sladjan

    10:20 // 14. 5. 2016.

    To cime se vi yanosite je totalno nebitno naspram onoga sto je baceno na sRBIJU 1999. 15 tona Uranijuma , eksploziva kolicinski SEDAM puta vise nego na Hirosimu i Nagasaki,da ne spominjem Hemijske industrije koje su gadjane i sta su tek one ispustile u vodu , vazduh i zemlju...Bezpredmetno je zamlacivati ljude ovakvim glupostima kad je pandemija KANCERA u SRBIJI...4,5 Milijardi GODINA JE VREME POL

    • monomanjina

      16:39 // 4. 8. 2019.

      slađane imam utisak da se ljutite na sebe što niste skinuli nalepnicu sa paketa brze pošte...

  • ljubazna komsinica

    12:17 // 25. 5. 2016.

    tekst na novou petenca

  • Pitanje

    11:09 // 10. 5. 2016.

    Znam kako izgleda zelenilo pa je moglo da prodje i bez slike. A zasto nismo videli kovertu na kojoj pise ime i prezime kretena koji je djubre bacio? Jel se to normalni ljudi boje da kritikuju nenormalne? I dokle tako? Zasto se cuva identitet nakaradnih gradjana?

    • žika

      12:04 // 10. 5. 2016.

      Pa, zelenilo je zbog ilustracije kontrasta "pre i posle". A ove slike sa smećem pokazuju da je barem skupljeno u džakove a nije razbacano. Nije baš sve toliko nekulturno. Ima elemenata i za pohvalu. Ima nade za nas i za naš put u Evropu.

  • žikica

    11:21 // 10. 5. 2016.

    Komšinice,bojim se da ih ima toliko da se može reći da ne "žive(oni)među nama" već mi među njima, naročito kod nas na selu gde je smeće način života (gde ga ponekad ima i nasred prometnog puta).Probajte da im skrenete pažnju i videćete da su oni deo sistema a da ste vi "nenormalni".I ne poredite ih sa prim. životinjama jer one ne bacaju smeće. A kamo sreće da ima više takve "drskosti" na osnovu ko

  • Žikica

    11:26 // 10. 5. 2016.

    A kamo sreće da ima više takve "drskosti" na osnovu koje se mogu identifikovati. Nemački policijac "kopa" po džubretu (kao da ide "u ribe" i traži crviće)dok ne nađe adresu, a onda teško si ga njemu. Baš da vidimo ove naše. Oni komunistički nisu marili za djubre, a baš da vidimo ove komunalne. I ne zamerite ako nešto nije bilo gramatički i interpunkcijski ispravno pošto vi mnogo držite do toga

  • monomanjina

    16:38 // 4. 8. 2019.

    samo enormno visoke novčane kazne mogu menjati takve navike kod ljudi...

  • cvrcak

    05:47 // 10. 5. 2016.

    Bruka i sramota,na punoletan u gradu imate da vidite ovakve prizore,narod je neopopravljiv

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: