Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 11. 5. 2013.

Večeras moramo da budemo profesionalci

Nišlije nikom dužne ništa nisu, pa se zato večeras u svom vojevanju ne smeju prikazati kao bezdušna sila. Večeras moramo da budemo profesionalci. Igraju rukomet Želja i Vojvodina.

Nišlije za opstanak u ligi, a Novosađani za titulu prvaka. Svakom je sablja za vrat, al neću da hulim ni na boga, pa ni na sudije. U redu za halu mora da se sačeka, nema upaljača poletelih prema parketu, nema limenki, stolica i sličnog materijala da se vija prema rezervnim klupama.

Sakupite svu svoju snagu u pobedu Želje, da bi se održli i opstali. Momci su sve dali od sebe, sad je na redu da navijači budu dostojni kluba za koji navijaju. Nije Želja prćija pa da svako u hali pokazuje reakciju što ga je žena iznervirala, komšija nadjačao - to su emocije koje ostaju na pragu hale.

Samo čekaju kako da nas stave u položaj iz koga nema izlaza. To zadovoljstvo navijači ne smeju da im pruže. Večeras moramo da budemo profesionalci.

Svako ko se drzne da baci nešto na teren ili uradi nešto što bi škodilo Želji je pravi egzibicionist.  Da bi malo približio termin onome koji ne zna šta je to, to je budalesina koja nikada nije osetila ljubav prema onima oko sebe jer je zbog sebičluka uvek volela svoja sranja koja nikome ama baš ništa ne znače. Ako voliš Niš budi profesionalac.

Onakav kakav igrači Želje zaslužuju. ne smemo zaboraviti da je Vojvodina deo Srbije koju ne treba terati džiberskim parolama kojima raspirujemo mržnju. Mi smo dobar narod i ne treba nam to.

A ako izgubimo, pa šta? Idemo u drugu ligu, ali idemo svi zajedno u drugu ligu što znači da ćemo se svi zajedno vratiti gde nam je mesto. Večeras moramo da budemo profesionalci. To je za sada jedini put ka uspehu. 

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: