Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 23. 1. 2012.

Hrkljuš ili obaveza?

Mi nemamo prava da budemo razmaženi i biramo arene u kojima želimo da se nadmećemo, igrao se u njima rukomet, skvoš ili hrkljuš. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ljubisa Dinic

    02:11 // 24. 1. 2012.

    deo 2.
    Zasto se pitamo "Zasto nismo uspeli", zasto se ne pitamo "Zasto smo USPELI"? Pa verovatnoca da USPEMO je mnogo manja nego da ne uspemo....
    Ali kategorije NADA i VERA su zenske imenice u nasem jeziku a stim, mantricki gledano su varljive sustine, pa publika se boji VARLJIVIH kategorija.
    No sigurno su u pravuda svako takmicenje daje u svakom pogledu saznanje o sebi same i govori o sanzi licnosti (nacije),a snaga se vise ogleda u porazu ako iz njega kao feniks uzletimo vise. Pobeda kod vecine uljuljkuje, narocito ako nje dosla nakon prolivenog znoja.
    Beograt ce nauciti od Makedonaca.
    U Bugaskoj ostalo stanovnistvo ne voli SOFIJACE (kako oni zovu stanovnike svog glavnog grada) jer oni kazu, oni SOFIJANCI nisu Bugari oni su izrodi.

  • Ljubisa Dinic

    02:10 // 24. 1. 2012.

    Cudo je gen, pa makar se Hrvati toga "trgali". Posto si ovo verovatno piso pre utakmice Prvog kola druge gupe u NS. Zapazi prvo poluvreme ubedljivo vode Srbi protiv Svaba i na kraju nereseno; Makedonci prvo poluvreme vode pa izgube, Hrvati vode u prvom poluvremenu pa izgube, isto Poljaci.... Slaveni su takva tvorevina da ih uspeh ponese pa se zaborave, a hladni zapad ih pobedi zbog slavenskog mentaliteta.
    Zato je Ahilova peta bila njegova salbot?
    Zato, jer se BOJAO da ga iskaze slabost, a da je dozvolio, ON licno, da dozirano u najslabiju tacku bodu, ta tacka bi ogrubela i na bolove i na ubode i nebi bila toliko slaba....

    • mb

      21:56 // 26. 1. 2012.

      Slazem se... Rekao bih da Sloveni imaju njuh da stvar zapocnu kako treba, ali da li od straha od uspeha ili neceg slicnog, klonu i ne isteraju stvar do kraja. Taj njuh bi, bez preterivanja, nazvao talentom.
      Sa druge strane, germanska plemena su svesnija svog limita, sa manje komplekasa (koje ste nazvali Ahilova peta), upornija i ipak pre stignu do cilja. Sve u svemu, na duge staze ipak uporni rad nadvlada talenat.

  • Zlaja

    14:46 // 26. 1. 2012.

    Baso, svaka cast za tekst. U nekim trenucima sam pozeleo da se nadjem na tribinama, a mozda i na terenu. Verujem da se mnogo Nislija osetilo isto. Ali, sta je tu je, cekamo nove kvalifikacije, pa onda svi u Cair. Znaju svi gde se igra kad prigusti. Samo se nadam da ce se ljudi trgnuti, ej, polufinale i to sa Hrvatima i plus u Bg. Ako bude kao protiv Makedonaca, lose nam se pise.
    Sad ili nikad. Ajmo svi pred male ekrane da podrzimo nase, ionako smo unapred kupili karte tj. platili tv preplatu. Mozda je to razlog. Da se ne baci.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: