Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:56, 7. 11. 2016.

Koliko vam je do deteta zaista stalo?

Nišlije su se danas još jednom okupile. Jedan red i u njemu, rame uz rame, pravnici, nastavnici, pekari, moleri, advokati. Ovog puta red nije bio organizovan ni zbog nestašice hleba ni zbog pristigle penzije. Red je pred obdaništem. Svi smo u redu, mirno čekali obuku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Roditelj sa karticom

    23:09 // 9. 11. 2016.

    Ono sto mi možda najviše smeta je sto jedan roditelj ovako prizemno komentariše nesto sto je dobro za njegovo dete. Koliko vam treba da " otkucate karticu"? 1 SEkunda. Jel vam bitno ko sve može da udje u vrtic ? Bitno. Jel vam bitno da bude vise mesta za decu u vrticima? Bitno. Jel vam bitno da se hrana ne rasipa ?Bitno I sve to odbacujete jer vas mrzi da kucate karticu i izgubite 4x1sek dnevno?

    • ne mrzi me

      09:01 // 10. 11. 2016.

      Nije stvar u jednoj sekundi. Imam dvoje dece u vrticu. Ostavim dvoje dece, jednog dana ja ne mogu da stignem da ih preuzmem drugog dana supruga ne moze da izadje sa posla, treceg dana ne moze nijedno moraju baba i deda i to se nikad unapred ujutru ne zna. Hocemo li da jurimo s kraja na kraj grada jednu karticu i da li cemo u tom slucaju stici do 17h u vrtic. 4 kartice x 2 deteta x 220 din.

  • ivana

    00:34 // 10. 11. 2016.

    Umesto da smo dobili mogucnost da putem mobilnih aparata pratimo kako se ponasaju prema nasoj deci u vrticu,jer mi ostavljamo nesto nama najvrednije ljudima sa nepoznatom kvalifikacijom i nepoznatim psihofizickim stanjem ( sve strucnjaci sa brzih visih skola i fakulteta ),oni maltretiraju nas roditelje.Resenje je da se roditelji solidarisu,odaberu 3-5 roditelja koji ce da ih predstavljaju.

  • Miki

    23:21 // 9. 11. 2016.

    Jedna vaspitačica na 30 deteta... To ne mogu da shvatim. Čemu može da ih nauci? A ispisao sam dete iz pcelice jer sam u toku razgovora sa psihologa čuo takvu nebuloze da zaista ne smem da ponovim. Kao da sam razgovarao na stočnoj pijaci sa prevarantom.

  • Roditelj iz v.Maslačak

    07:06 // 9. 11. 2016.

    Šta će sve da padne ne mnogo pametnom direktoru na pamet !!!!

    Dali deca jedu kvalitetnu hranu, dali se uče šta i kako treba, dali vaspitačice često ili stalno izlaze da puše cigarete...
    Ali daj da sprovedemo neku foru da izgleda da nešto radimo a što može da nas skine sa odgovornosti u nemilim događajima i situacijama...

    Veći rizik po decu je u vrtićima nego van njega!

    • bb

      22:28 // 9. 11. 2016.

      Kaze se "Da li..."

  • Nenad

    11:01 // 8. 11. 2016.

    Ovu zajebanciju mogu da objasnim jedino rečenicom koju sam skoro čuo do velikog prijatelja D.P. On reče: "Ma jašite nas slobodno, jašite koliko možete, samo nemojte da vičete ĐI-HA". E ovo je prijatelji, Đi-Ha, Đi-Ha...

  • Blackburn

    17:58 // 7. 11. 2016.

    Nis je sampoin za zamajavanja,zafrkavanja,eksperimente nad stanovnicima!Ali,prijatelju nije ni cudo,ovde svako gleda sebe,nema solidarnosti,zatucanost na najvisem nivou,provincija i zabokrecina uzimaju danak!Neko skoro napisa da je aktuelna najgora Srpska poslovica-use i u svoje kljuse!Zar se nesto drugo i moglo ocekivati ,pogledaj nepregledne redove bolesnih penzionera za l.k.i zdr.knjizice...

  • Anita Stoilkov Koneski

    14:36 // 9. 11. 2016.

    Kartice su iz nekog razloga bile neophodne, sto se ne moze reci za toalet papir u wc-ima, jer "deca zaboga to razmotavaju".

    Dobar tekst, Milane.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: