Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:37, 11. 3. 2010.

Sudnji dan

Posle SUDNJEG DANA izlišno je pitati šta su državni organi radili kada su brojni građani gradili objekte nelegalno? Što im tada nisu zabranili da grade?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Velibor Petkovic

    22:17 // 12. 3. 2010.

    Naravno da nece biti nista! Tresla se gora, rodio se mis, kaze poslovica. Ako je Oliver Dulic, koga je privodila policija zbog narusavanja reda i mira, kao onog iz DSS-a ( kako se bese zove?) zbog trafika, mogao da postane ministar, moze i narod da smisli neki rok i kaze: Posle tog i tog datuma hocemo da niko nema platu vecu od kolicnika inteligencije, u protivnom, morace da ide da cuva ovce. Zasto bas ovce? Zato sto njihovo brojanje smiruje zivce, ne samo prilikom uspavljivanja. Inace, odlican tekst, Milena, bice od tebe novinar, samo tako nastavi!

  • vukadinovic

    00:17 // 13. 3. 2010.

    "i nista nije sporno", da li?
    Ko, kada i zasto, tek na dan isticanja roka definise zone? Po kojoj odokativnoj metodi? Ko, kada i kako ce realno procenjivati popuste? Ko je uopste definisao cene legalizacije? Koliki je stvarni procenat sada prijavljenih objekata u odnosu na nelegalne?
    Sta ce biti sa kucama koje su konfiskovane a jos nisu vracene vlasnicima? Da li ce se ovim samo abolirati neke nelegalne nadogradnje?
    A ministar u poslednje vreme lici na tipa iz maratoncaca
    STA CE BITI S KUCOM....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: