Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:06, 6. 6. 2016.

Puž na kerozin i pet točkova

Parlament u kojem sam se po prvi put obreo, dan nakon prvog, konstitutivnog zasedanja, podseća me na auto koji se kreće brzinom puža, ali troši kao avion, a uz to ima i pet točkova. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nenad 2008

    07:38 // 6. 6. 2016.

    Mnogo se toga znalo, naslućivalo, ali je potiskivano zadovoljstvom da nema više starog /saziva/, nadom za boljim, kvalitetnijim, ozbiljnojim radom, a to sve protkano obećanjima. Kad, informacija iz prve ruke. I pitanje - Srbi jeste li normalni? I vi, koji ste birali i vi koji ste izabrani !

  • Batista

    10:10 // 6. 6. 2016.

    Ovo i onako čita misleći svet. Oni koji su glasali ovaj realiti, oni gledaju prenose i njima je zabavno uz komentar, uh vidi kako ga je XXXX prekinuo, ili pazi kako mu je lepo odgovorio. Nema tu ni P od parlamenta.

  • Programer

    11:06 // 6. 6. 2016.

    Bole, a da ti sledeći put poneseš laptop i sluške, da možeš nešto da programiraš. Mnogo je to izgubljenog vremena za tako vrsnog programera.

  • gradjaNin

    12:31 // 6. 6. 2016.

    Sve pohvale za narodnog poslanika Boskovica za dostavljeni izvestaj. Ovo je jedan od nacina da se gradjanima vrati vera u instituciju narodnog (a ne partijskog) poslanika. Nadamo da ce nastaviti sa ovom dobrom praksom raportiranja tokom citavog mandata, ali i da prihvati savete/kritike gradjana.

  • Jana

    12:38 // 6. 6. 2016.

    Svaka čast autoru,ali od vlasti ništa,opet su podigli cene grejanja i stara pesma

  • Vlajko

    13:43 // 6. 6. 2016.

    Господину Бошковићу бих скренуо пажњу на реченицу "Nažalost, gluve dozivati, a slepima knjige poklanjati uzaludan je posao." која може да увреди особе са инвалидететом. Књиге писане у Брајовој азбуци постоје, тешко се налазе и поклонити такву књигу слепој особи сигурно није узалудан посао. Овакве реченице се лако извлаче из контекста и у перу злог новинара добијају размере скандала.

    • Kimi

      14:16 // 6. 6. 2016.

      Hiperbolično izražavanje ne mora da označava i vređanje neke osobe zbog invaliditeta. Kod nas postoji toliki broj hiperboličnih izreka, za koje svi jasno znaju šta znače. Manjkavost pismenosti svakako ne može da promeni značenje ovakvih izreka, pa čak i kada je to "neneamerno" izvučeno iz konteksta.

  • Miloš Bošković

    14:31 // 6. 6. 2016.

    Saglasan sam sa Kimijem, ali i sa Vlajkom da se ovakve rečenice lako mogu izvući iz konteksta.
    Izvinjavam se zbog propusta, vodiću više računa o tome nadalje.
    Hvala na sugestiji!

    • misko

      23:20 // 7. 6. 2016.

      Ne sekiraj se, premijer stalno upotrebljava izraz 'rak rana', što je za mene užasno i uvredljivo jer mi je supruga preživela rak, i pogadja je kad čuje takav izraz.
      Neka takvi koji upotrebljavaju ovaj izraz shvate da niko nije imun na tu bolest, i da trebalo da paze šta govore u javnosti.

  • Saaha

    15:56 // 6. 6. 2016.

    Nisu svi isti. Ajde da vidimo SNS izvještaj jednog poslanika. Mada i ovo izgleda čudno i smesno nama koji živimo u normalnim zemljama, ali da podsjetimo Srbija niti je razvijena demokratija niti je normalna zemlja. Prema tome moje duboko postovanje

  • Mare

    16:57 // 6. 6. 2016.

    Ok, sad znamo na cemu smo. Sledeci izvestaj bi trebalo da ukljuci strategiju borbe protiv ovih raspikuca. Jer cisto izvestavanje ne vodi nicemu. Vas glas se nece cuti dok ne smislite kako da napadnete i, vremenom, pobedite bagru.

  • joca

    20:05 // 6. 6. 2016.

    :-D ja glasah za vas da bi nesto konkretno uradili, a prva stvar je da nas obaavestis kako poslanici ne rade svoj posao.. pa to znamo vec 20 godina.. imate li vi ideju kako da iskoristite svoje poslanicke mandate da nesto u tom cirkusu od parlamenta, ili cete se i vi utoopiti u sistem?

  • Marija

    21:20 // 7. 6. 2016.

    Ja Vam zahvaljujem ovom prilikom na izveštaju. Hvala i što zapravo osećate neku odgovornost prema građanima. I zanima me da vidim, kao što neko gore reče, da li ćete uspeti da smislite strategiju da vratite poslanike na dnevni red i da je sprovedete u delo. Imate moju podršku.
    Dodala bih još da su u srpskom navodnici i dalje donji i gornji, a ne gornji-gornji.

  • Milan

    00:14 // 8. 6. 2016.

    Paralelno u Nišu, sednica gradske skupštine nije ni održana jer pripadnicima skupštinske većine još nije rečeno šta treba da rade i za koga da glasaju. Novac poreskih obveznika na delu.

  • Verko

    10:45 // 15. 6. 2016.

    Sećam se kada je asistent na Elektronskom fakultetu u Nišu svom profesoru često govorio "profesore, nemojte da im dajete šestice, sutra će da budu poslanici!".

  • Mladen

    11:56 // 16. 6. 2016.

    Slepima mogu da koriste knjige na Brajevom pismu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: