Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 7. 11. 2016.

Skupštinska dijagnoza - "Hronični atlagićizam"

Babića u Skupštini više nema, ali se pojavljuju novi likovi koji zahvaljujući svojim nastupima ozbiljno pretenduju da postanu nova meta za podsmeh i zabavu širokih narodnih masa. Recimo, poslanik Marko Atlagić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    15:06 // 8. 11. 2016.

    Е, драги мој млађи колега, за све си у праву. Мени је "све јасно" када видим Атлагу! Човек никада не треба да се преда, али, данас смо, као никада до сада, дошли до тачке да нема ко да се "дигне" и учествује у променама. Почетком деведесетих смо се ми борили као студенти и било нам је "лако", било је супстанце за промене. Али, како сада када су многи отишли, други се пасивизирали, трећи продали...

    • Miloš Bošković

      21:08 // 9. 11. 2016.

      Evo, moje kolege iz poslaničke grupe "Dosta je bilo" i ja smo se digli. Biće nas sve više, u to smo sigurni. Biće potrebno vreme, ali ovi padaju i dolaze novi ljudi.

  • Dexter

    15:53 // 8. 11. 2016.

    Ali g. Boskovicu, repetitio mater studiorum est! Profesor se, kao iskusni pedagog, trudi da vam cestim ponavljanjem u glave ulije najvazniju lekciju naseg politickog zivota: ima ko da misli za vas, narode; Gospodar Vucic ima sve odgovore, nema razloga da razbijate glavu politikom.
    Mene vise brine cenzura komentara o katastrofi Divljane na ovom portalu, pa Vas kao poslanika molim za pojasnjenje.

    • Miloš Bošković

      21:06 // 9. 11. 2016.

      Ne radim za portal, tako da nisam nadležan :)

  • Saša Živić

    19:16 // 8. 11. 2016.

    Šta reći Miloše osim kapa dole za lucidnost i hvala što ste naš poslanik. Držim palčeve i navijam za Vas.

    • Miloš Bošković

      21:05 // 9. 11. 2016.

      Hvala na podršci!

  • Blackburn

    04:26 // 9. 11. 2016.

    Kakav univerzitet-takav i profesor!On sluzi za zaludjivanje,ispiranje mozgova i zamajavanje i pozicije i opozicije!Skupstinu vodi moralna nakaza,koja je,dok je imala svoju partiju,sa svima surovala i bila u koaliciji i evo je u vrhuski neo radikala!Daje izjave i pozira za tabloide,prosipa pamet u emisijama Pinka,koji sluzi nepismenima da ih odvrati od misli-kako preziveti i imaju li deca buducnost

  • Ubojiti Sead Mango

    19:48 // 10. 11. 2016.

    A vi ste uspeli da mu isparirate u gluposti i iritantnosti, pa ste se plasirali čak i u 24 minuta.

    • Dexter

      11:35 // 11. 11. 2016.

      Potpuno ste u pravu i to treba reci. Ali Boskovic je mlad i sposoban i verujem da ce brzo uciti iz svojih gresaka. Vise me brine to sto je najbrze naucio da sa sebe skida odgovornost i da odbije da zauzme STAV o bitnom pitanju (vidi gore), cak i kad se to trazi od njega. Polako postaje pravi politicar...

  • nenad 2008

    07:07 // 11. 11. 2016.

    U Visokom domu, imamo ljude, koji, čini se, ni pročitan novinski članak, ne umeju, ne žele, ili ne smeju pravilno da interpretiraju. Na žalost Srbije. I to nije dobro. Vi, po opservacijama Vašim, ne pripadate njima. I to je dobro. Nastavite. Biće te čitani / i prepričavani /.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: