Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:28, 29. 7. 2017.

Trošak narodni - profit privatni

Nezvanično se po gradu šuška da će ovih dana u Niš doći vladar Srbije, gospodar svih botova, vrhovni cenzor medija, onaj koji vedri i oblači, koji nikad ne spava i uvek bdi nad nama, predsednik Srbije, gospodin Vučić i to povodom nove investicije koja stiže u naš grad. Kao što to obično biva sa njim, on će nam pobedonosno saopštiti da je “on doveo tu-i- tu firmu u Niš”, kao i da će ta firma dobiti subvencije od države

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • batko Živko

    17:59 // 29. 7. 2017.

    Uz svo dužno poštovanje autoru teksta (a i lično se poznajemo, kolege smo u struci), jel ovo reklama za DJB ili lični autorski tekst? Boško, ne moraš baš ovoliko otvoreno da promovišeš svoju političku partiju, jer sve ovo što si napisao, ma koliko bilo istina, gubi vrednost kod čitalaca kada se vidi da je tekst promocija političke opcije, a odličan bi bio tekst i bez toga.

    • Miloš Bošković

      11:17 // 30. 7. 2017.

      Živko, ovo je oba - lični autorski tekst i reklama za DJB. Ja sam narodni poslanik, u parlamentu sam u svoje ime, ali ime DJB-a, tako da da - ovo je otvorena promocija.

      Umesto što bih potrošio nekoliko paragrafa objašnjavajući šta bismo tačno uradili, ubacio sam klip u kome to isto Radulović govori. Zaista ne vidim ništa loše u tome što predstavljam program svoje stranke.

  • Meda

    09:07 // 30. 7. 2017.

    "Kada dođemo na vlast, prvo ćemo ukinuti subvencije i *osmisliti* način da smanjimo poreze na rad."

    Misko,
    da bi iole bili shvaceni ozbiljno, ne moze se reci da ce nesto biti "osmisljeno" tek onda kada dodjete na vlast. Pre.
    Ja znam da su plebovi u Srbiji politicki nepismeni, ovo ne treba njima da bude privlacno vec proizvodnoj eliti Srbije (oni koji proizvode ali bez dosluha sa trenutnom vlasti)

    • Miloš Bošković

      11:18 // 30. 7. 2017.

      Napisao sam "osmisliti" jer smanjenje poreza na rad zahteva ozbiljnu analizu u smislu kako promeniti ostale namete, a da državna kasa ne postane naprasno prazna.

      Neke od tih analiza smo već uradili, ali naravno da nemamo dovoljno podataka (jer nam nisu dostupni) da tačno znamo sve do detalja.

  • Meda

    09:19 // 30. 7. 2017.

    Takodje, iako si u pravu da samo banana drzave pristupaju subvencionisanom razvoju privrede, on ima svoju vrednost, hocu reci nije apsolutno bezvredan.
    Npr koristi se tamo gde se ocekuje da ce velika kompanija stimulirati lokalnu operativnu pripremu proizvodnje (npr manje lokalne firme koje ce praviti manje ili vece pod-sklopove)
    Naravno slozicu se da je dobit tek u tragovima u SNS slucaju.

  • Овца за шишање, колега програмер

    12:09 // 30. 7. 2017.

    Слажем се. Уместо субвенција странцима, новац треба да иде домаћим средњим и малим предузећима, у виду различитих подстицаја, а најпре за оживљавање села путем оснивања задруга, малих пољопривредних газдинстава, развој туризма...

  • Dexter

    13:12 // 30. 7. 2017.

    Ako je ovo najava serije plaćenih oglasa u kojima će relevantne političke stranke predstaviti predloge svojih programskih rešenja, svesrdno je podržavam. Brine me samo to što nigde ne piše da je ovo stranački oglas (iako sam Bošković priznaje da je upravo tako), kao i to što se krenulo sa strankom čiji je lider nedavno ostvario rejting od 1,5% umesto da se prvenstvo da Jankovićevom pokretu i DS-u.

    • Miloš Bošković

      21:23 // 30. 7. 2017.

      Južne vesti su odavno otvorene za sve političare da pišu svoje kolumne, ali je takvih malo.

      Što se tiče "stranačkog oglasa", moj politički angažman je neraskidivo povezan sa samom strankom čiji sam član, tako da je nemoguće da ovde pišem kao političar, a da ne predstavljam svoje i stavove stranke.

      Da pišem kao "Miloš Bošković - programer" recimo, drugačije bi bilo, naravno. Ovde sam političar.

  • milorad

    15:23 // 30. 7. 2017.

    Kako ovome komentaru, manje više kao i u svima dosadašnjim, pristaju dve reči - JEBOTE, SUPER / M. Bećković je o tome pisao/. Čak i pisanija o vašem stranačkom prvaku, sa kopijama kompromitujućih papira, ne umanjuju Vaše analize. Verujem, da bi ste isto napiasali, kojoj god opciji pripadali. I to je dobro. Ohrabljuje. Jedino nije dobro, što je "čitanost" J.V. na žalost mala.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: