Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 8. 3. 2013.

Banana

Turska sapunica! Uzima se tamo negde oko večere, a gnev i nus pojave kao što je pojačano lučenje pljuvačnih žlezda nestaju u trenutku, kao mehur sapunice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • jabuke i kruske

    13:21 // 8. 3. 2013.

    hah, super tekst!

  • PROFESOR MILAN TERZIĆ

    18:54 // 8. 3. 2013.

    Crnačko pleme Asahu brani svoje banane od majmuna. Oni ih ne jedu, ali znaju da u Evripi ima naroda, koji kao i njihovi majmuni žude za bananama. Čuli su i za Niš - BANANATOWN.

  • nikola

    22:27 // 8. 3. 2013.

    Tekst jeste pisan lepim stilom, ali će se izgubiti u masi istih.
    Pozivate narod na ulice i da se bore za svoje pravo (naravno podržavam), ali pritom ne smete da spomenete nijedno ime.
    Toliki tekst, a nijednom rečju nije spomenut izlaz is svega toga osim onog sa ulicom, ali to smo već pokušali i videli da ne ide.
    Pompezan naslov "Banana" me je obradovao i nadao se "radnoj biografiji" Branislava Jovanovića kad ono mućak kao i uvek. Ovo me je podsetilo na isto tako večitog političara Lapčevića koji je hrabar kad je sam sa novinarima, a kada ga je čuveni Banana pitao u emisiji ko je krao on je kao mulac ćutao.
    Ovakvo ćutanje nije toliko strašno jer je on nula od čoveka, ali biće strašno kada Erik napadne i Vas novinare i Vi isto tako odreagujete.

  • Перица Мали

    22:39 // 8. 3. 2013.

    Браво мали, свака ти је на месту.Треба ти италијани да те мастеришу под хитно. Не знам да ли је боље оно о трегерима,оно о другу Бобану,будућем водоводном кадру Андреји, ма све.Једино незнам шта си радио на пинку, ако 1 промил пинковог кадра може да схвати 10 део онога што си овде написао, онда је и требало да будеш тамо, али сумњам. Ваљда си зато и збрисао. Али видиш овај наш викиликс те наватао да понекад напишеш нешто на овом порталу,ако, да и овај наш јужњачки народ нешто паметно прочита. Још једном браво.

  • Lazar Dinic

    00:03 // 9. 3. 2013.

    Bravo!

  • suncica zeljic

    00:51 // 9. 3. 2013.

    B R A V O! Zao mi je sto masa nece procitati tekst i sto komentarisu, uglavnom, ovi vec UGLAVLJENI.A banana vec gubi razum to je ocigledno. Treba jos vise stezati!

  • Komsika

    15:47 // 9. 3. 2013.

    Pa sto nam diras druga Bobana?!?!Hahahaha... Komso kao i uvek svaka ti je zlatna!!! Al dzabe, nema ko da slusa!!! Dole banda lopova!!!

  • Dana

    21:05 // 9. 3. 2013.

    Gosn Banana je jos jesenas, u prostorijama svoje stranke pokazao da je izgubio sveki pojam o vremenu i mestu gde se nalazi - i da ga ni malo nije briga zbog toga. Ruago se ljudima sto su dosli da ga mole za posao, prostacio, nazivao ih. Nisu pomogla ni umiljavanja, njegovih preplasenih sekretarica i svih onih trkacica na stiklama oko njega. Nedokuciv kao sfinga, kao verna senka pored njega Dragan novinar...
    Kada jednom padne banana, trebalo bi mesec dana da prolazi kroz toplog zeca - duz cele Obrenoviceve ulice.

  • LIDIJA

    21:45 // 9. 3. 2013.

    Svaka ti je na mestu samo sto malo ljudi procita i razume staje pisac hteo da kaze .Da smo iole razumni vec bismo bili na ulicama i valjda bi nas tek tad neko cuo

    • Miško Ristić

      22:59 // 9. 3. 2013.

      Ajde povedi ti na ulicu, ja ću prvi za tobom...

  • Mateja

    13:55 // 10. 3. 2013.

    Sustina ok.
    Metafore povrsne i odgvarajuce za kolumnu u Kuriru...

  • Milan Petrović

    16:46 // 11. 3. 2013.

    Nikad ne gledaj ljude u oči dok jedeš bananu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: