Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:00, 1. 10. 2012.

Dođi u septembru

Čeka nas topao septembar, javili su krajem avgusta. I sačekao nas je... Neverovatno toplo za ovo doba godine. Ali, ne sekirajte se. Ohladiće nas oktobar. Ne toliko temperaturom, koliko svim onim ostalim što donosi. Kukaćemo mi još za ovim septembrom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meda

    03:56 // 1. 10. 2012.

    Kad upe

  • vmp

    09:18 // 1. 10. 2012.

    bolje....
    nego upade mi u oci Lebane i jedinstvo koje tamo vlada. Na kraju ce i zuti i beli i crni i crveni shvatiti da im je najbolje da se kompletno udruze(a ne delimicno ko sada), jer ima za sve. SSSS. Ja sam jos pre 5-6 godina predlagao da se grad Nis "isparcelise" na 20-tak zona za naplatu putarine. Npr. od broja 6 do Trosarine formirati JKP "BR6" za naplatu putarine, sa sve direktorima, pravnim sluzbama, postaviti kucice za naplatu....To dati jednoj stranci da tu zaposljava, namesta tendere i ostalo. Onda od Trosarine do bolnice novo JKP...i tako ceo grad.
    1. resice se problem zaposljavanja koji stranke imaju
    2. nesposobnost tih kadrova bice lokalizovana
    3. a gradjane ko pita
    Prirodna je potreba kartela da se udruzuju jer postoji stalan strah da ih normalan deo drustva unisti(primer Lebana). Ovako, kako je sada, desice se da neko normalan "ispliva", neka grupa gradjana, neki posteni pojedinac, nestasao za jednopartijsku Srbiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: