Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 12. 10. 2011.

Narod da podnese ostavku!

Autor

Miloš Grozdanović.

Prozni pisac. Autor romana "Jugo" i "Uzrok smrti ne pominjati, ni u crkvenim knjigama, ni u molitvama".

Zamenik šefa odbroničke grupe “Niška priča” u Skupštini Grada Niša.

Iako se dugo pričalo o tome šta će biti zvanična potvrda razbila je svaku sumnju. Sada je definitivno. Srbija neće učestvovati na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Glavni krivac za neuspeh naše reprezentacije su građani Srbije. Oni su do poslednjeg minuta kvalifikacija navijali i nadali se. Sram ih bilo! To je jedan neviđeni bezobrazluk! Očekivati od fudbalske reprezentacije da se plasira na Evropsko prvenstvo i da pri tom pobedi Sloveniju, Estoniju, Kazahstan ili Azerbejdžan je previše! Naš narod stvarno nema meru. Oduvek smo o sebi imali visoko mišljenje, ali ovo je previše!

Ali najveći bezobrazluk od svega je to što se ljudi ljute što se nismo plasirali. Odakle im to pravo?! Malo im je to što su se nadali, nego se sad još i ljute! I to na koga? Na naše fudbalske trudbenike (od vrha do dna) koji su prosto dali sve od sebe!

Hoćete da kažete da nisu?!

Kako nisu?!

Pa Fudbalski savez se već godinama svim silama trudi da konačno sahrani naš fudbal.

Naš selektor, popularni Golub, se svim silama trudio da izađe u susret raznim menadžerima i funkcionerima i da sastavi reprezentaciju onako kako su mu naredili. Hoće li neko da kaže da Pižon nije bio Pion?, pardon Pižon...

Naši dragi fudbaleri su se svim silama trudili da se nepreopterete zalažući se. Čak su bili toliko velikodušni da su nekim reprezentacijama omogućili da protiv njih postignu svoje prve pobede u istoriji. Pored truda su pokazali i plemenitost!

Dakle, zaključak je jasan:

Fudbaleri su požrtvovani, trener je stručan i autoritativan, a Savez radi za dobrobit srpskog fudbala. Znači problem nije u njima nego u drugoj strani. Građani Srbije koji su navijali za reprezentaciju i nadali se su najveći krvci za neuspeh i moraju to da prihvate. Došli smo do duvara. Drugog rešenja nema.

Narod, pod hitno, da podnese ostavku i da više ne ometa fudbalske trudbenike u njihovom poštenom i moralnom radu!

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • catch me

    22:55 // 12. 10. 2011.

    pa kad nas se sve padaju uvek nezgodni protivnici, kao farska ostrva i sl.
    nemamo srece

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: