Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:00, 22. 11. 2012.

Najveći učitelj u mom životu

Pre nekoliko dana mi se desilo nešto što znam da se "nikome" od vas nije desilo nikad. Isterao me je iz takta..

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • simonida

    23:58 // 22. 11. 2012.

    evo ovako, Milose, sve si ti to lepo rekao i ja se u potpunisti slazem sa tobom u vezi dece i kako ih treba vaspitavati i ophoditi se prema njima, sto vise razgovora itd itd ..... Ali ono sto ti ne mogu oprostiti i sa cime se nikako ne slazem je ona tvoja konstatacija PA JA SAM GA NAPRAVIO, ON POSTOJI ZAHVALJUJUCI MENI I MAJCI DONEKLE.... E vidis, ta majka je njega nosila 9 meseci i rodila a ti si ga samo napravioooo :))))))))Tako bih ja stavila kako je on ovde zahvaljujuci MAJCI i tebi donekle :P Pozdrav i nastavi da budes sovinista i nastavi da budes tako pametan kao i do sada :)

    • Misa

      15:20 // 24. 11. 2012.

      Hmmm ja mislim da je svima bilo ocigledno da je to samo sala... Ako nesto ne kapiras, bolje i ne komentarisi... I da, by the way, nemoj ni da vredjas!

  • Lola

    15:34 // 25. 11. 2012.

    Toplo i iskreno.Umesto što vas podstiče na maliciozno komentarisanje, neka bude povod za razmišljanje koliko u hodu ranjavamo duše naše dece

  • milosevic milos

    23:49 // 23. 11. 2012.

    Simonida, apsolutno se slazem sa tobom.Ta moja recenica je sarkazam upucen tipicnom ocu balkancu. Izvinjavam se tebi i svim majkama i zenama ukolilo ih je ta recenica uvredila.

  • Ivana L.

    08:28 // 29. 11. 2012.

    Milose, nemoj vise da pises...bolje crtaj, pevaj, plesi...

  • MilanChe

    19:16 // 24. 11. 2012.

    kako divan tekst...idem da povracam...

  • Sulejman Velicanstveni

    13:51 // 29. 11. 2012.

    Sta je to NLP? Sta je JCI ciji je lider ovaj lik?
    Inace o posledicama kursadzijskih delovanja u nasoj Srbiji ne treba trositi reci: U Brozovo vreme kursisti su vodili drzavu do sunovrata a posle Broza kursadzije nas odvedose u tri lepe pi*ke materine

  • Reponja

    08:30 // 27. 11. 2012.

    majkice mila, kakva glupost...ajde sto on pise ove gluposti, ali zasto JV to objavljuju?!?!??!

  • Sasa Vasilic

    18:13 // 24. 11. 2012.

    dragi predsednice komore mladih lidera{kako ovo zastrasujuce zvuci}! tvoj tekst i komentari,racunajuci i moj ,su bla,bla,truc truc,zvanj,zvanj..bolje da si se obratio nekom psihologu za pomoc!ovako si svog lazara doveo u situaciju da ga drugari u vrticu zezaju i napravio mu medvedju uslugu.to su porodicne stvari,deca nikad nisu kriva,i najmanje sto im treba je da im se imena povlace po komentarima. to sto si LIDER ili,si bio,komore sa apsurdnim imenom i delovanjem ne znaci da mi moramo da citamo o tvojim privatnim osecanjima i kajanju. ziv ti bio lazar i ne zaboravi-svi smo mi bili deca,rodjena na balkanu.

  • Srdjan Savic

    22:09 // 28. 11. 2012.

    Nevalja mnogo posecivati kurseve jer potiskuju problem sve dublje u podsvest coveka pa se tako na oko cini da smo mnogo fini neko vreme dok ono sto smo potisnuli ne odskoci a uvek po pravilu (sto jace stiskamo pravu prirodu coveka to ona jace odskace i udara po celu) i sve tako u krug dok se ne opametimo i shvatimo da smo za sve dozivljaje bilo pozitivne ili negativne 100% sami odgovorni sto podrazumeva da nikd okolnost niti drugo ljudsko bice moze biti odgovorno za nasa osecanja.

  • Snezana Stojanovic-Gajic

    13:41 // 22. 12. 2012.

    Miloše, slobodno pišite, pa kome se to svidja usvojiće, a ostali mogu da okrenu list i čitaju ono što im se dopada...imamo svi širok izbor .... hvala na ovom lepom tekstu , Snezana

  • Leptiric Sarenic

    10:56 // 28. 11. 2012.

    Čitam i ne veruem! Čini mi se da sam ovakav tekst već negde pročitala....pa, pobogu, da li je moguće da ovaj bivši predsednik jci za 2011 plagijator?!?!?!?

  • Dragana Nikolić

    13:20 // 28. 11. 2012.

    Trebalo bi da kolumne pišu ozbiljni ljudi sa ozbiljnim temama.
    Kada je reč o samo uzgred spomenutom NLP-u, program je totalno bezveze i zasnovan na nekim empirijsko-teorijskim činjenicama više nego da je konkretan i pragmatičan.
    A slavljena gospođa Slavica Squire, guru NLP-a, je jedna obična gastarbajterka!
    Veliki pozdrav liderima i svima koji se tako osećaju

  • ljubisa

    23:47 // 22. 11. 2012.

    Srle, upamti DECA SU NAJBOLJI MUZICARI NA ISTRUMENTU KOJI SE ZOVE RODITELJ. Ovo je tema koja zahteva ne samo tvoje iskustvo (koje je veoma ljupko i pitko) nego veci skup iskustava pa i duzi period vasptanja. Na kraju konac delo krasi. U pravu si, od svakok se da nesto nauciti i spznati.

  • ljubazna komsinica

    10:47 // 22. 11. 2012.

    ...a i lepo Lazar pise...oh,wait

  • Dušan Jovanović

    21:24 // 16. 4. 2019.

    Jako lepo,meni i onima koji to znaju razumeti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: