Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:42, 16. 8. 2011.

Hvala za Nišvil

Kao i do sada, ovaj Nišvil po kvalitetu možemo da uporedimo samo sa prethodnim Nišvilom. Mislim da to puno govori o tome koliko je ovaj festival značajan i koliko nedostaju slični sadržaji tog kvaliteta u našem gradu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Danica Velinov

    10:09 // 17. 8. 2011.

    ‎" Dani u kojima imamo priliku da osetimo da jesmo deo sveta."
    Na koncertu se osećam kao deo sveta ali kad ujutru prošetam Tvrđavom i vidim svo smeće koje je ostalo posle koncerta taj osećaj nestane..velika većina ljubitelja džeza nema domaće vaspitanje, da smeće baci u korpu za otpatke.

    • Milan Stoiljkovic

      11:17 // 17. 8. 2011.

      Pretpostavljam, onda, da nikada niste setali nekim drugim festivalima dan posle. Svuda je isto. Imao sam priliku da vidim kako rade pripadnici gradske cistoce ujutru, i mogu vam reci da su samo oni krivi za to sto je ujutru smece, jer dodju na posao, i onda legnu u hladovinu, a smece ce samo da se ocisti. Cak smo mi, volonteri, prosle godine ujutru skupljali smece, iako su oni bili tu.

    • Danica Velinov

      12:05 // 17. 8. 2011.

      Posećujem samo dešavanja u Nišu, verujem Vam da je svuda isto. Nije tačno da radnici gradske čistoće legnu u hladovinu, oni čiste u ranim jutarnjim satima, već oko 7.00h.Unazad godinama šetam svakog jutra Tvrđavom i nikad nisam videla nijednog volontera da čisti smeće, ali nikad.

    • Miha

      19:52 // 17. 8. 2011.

      Bio sam i ja po drugim, čak monogo, mnogo većim i festivalima i uličnim paradama, pa ne vidoh ovoliko smeće! Ili je ovaj grad preveliki za ovakvu gradsku čistoću, ili je ova gradska čistoća nedorasla ovom gradu. I nije samo u pitanju festival, neka vrsta vanrednog stanja grada, već taj svinjac gledamo svakog vikenda oko cele auto pijace pa sve do autobuske stanice. Slično je i na nekim drugim mestima. Neznam ko je kriv i ne interesuje me, samo znam da ovako ne ide.
      Inače, bravo za tekst koji podržava ono malo pravih vrednosti u ovom našem napaćenom gradu.

  • Zoran Simic

    19:40 // 17. 8. 2011.

    Zelim reci da sam se u ponedeljak,dan po zavrsetku Nisvila,osecao tako prazno jer nje bilo vise nocnih odlazaka na tako divne veceri u nasu Tvrdjavu.
    Cekacemo sada 12 meseci da se osecamo svetski a opet niski,sa nadom da ce se festival vratiti na letnju pozornicu.
    Pozdrav svima.

    • Milan Popovic

      21:26 // 14. 9. 2011.

      festival nikad nece biti vracen na letnju pozornicu iz vise razloga..
      jedan od razloga je sto na letnju pozornicu ne moze da se brendira festival od svih onih kafica koji postoje tamo.. mada ima jos dosta bitnijih stvari zbog kojih je to ne izvodljivo.

  • Dragana Nikolic

    15:46 // 18. 8. 2011.

    Kada bismo se svi zahvaljivali za sasvim normalne stvari koje bi trebalo da se organizuju (kao što su gradski, tradicionalni i internacionalni festivali), šta bi onda trebalo da radimo za ostale mnogo bitnije stvari u sredini u kojoj živimo? Nišville je festival kao i svi drugi, i, da ne zaboravimo, više 'privatna' nego 'građanska inicijativa'.
    Ne vidim poentu u zahvaljivanju ljudima koji na ovaj način ostvaruju profit a, sa druge strane, volonterima koji, za razliku od prethodnih godina, ove nisu dobili ništa!
    Dajte narodu hleba i igara... prolazi sve što je lepo na oko, masovno,... daleko je Nišville od JAZZ festivala, no dobro. Za svakog ponešto, za nekoga sve :)
    Ništa... apsurdno mi je prosto ovo zahvaljivanje, to je sve.. pozdrav!

  • dragoljub stamenkovic

    07:43 // 19. 8. 2011.

    Zaista sve pohvale gospodinu Blagojevicu i njegovoj ekipi ! Sto se tice rada gradske cistoce, kako im grad Nis placa i prenosi sredstva, dobro i ovoliko rade !

  • Andrija

    19:44 // 21. 8. 2011.

    Jos kad bi ste znali da se dama zove Candy Dulfer a ne Candy Dufler gde bi Vam kraj bio... :)))

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: