Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:46, 3. 3. 2014.

Jetrve bez svekrve

Mnogo je vremena proteklo otkako su Rusija (nekada Sovjetski Savez) i Sjedinjene Američke Države počele da odmeravaju snage na raznim kontinentima, pa i morima. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nenad

    15:05 // 3. 3. 2014.

    G.Ozimicu,jedna cinjenica,smatram je vrlo bitnom,nekako je u senci i Evroazije i Evrounije. Ko eksportuje /da bi i Ruse i Ukrajince lomili/ "arapsko prolece" u Ukrajinu? Ko vaskrsava fasisticke...

  • nenad

    15:15 // 3. 3. 2014.

    nastavljam se...ideje,da im Ukrajina bude ZITNICA? Ko su promoteri tih ideja? Pojedinci,kojima je sport/mozda i uvecani bankovni racini/ pomutio razum!!...Na zalost divnog Ukrajinskog i Ruskog naroda

  • Narod

    15:38 // 3. 3. 2014.

    Ozimicu,potpisujem Vase redove

  • hedonist

    18:45 // 3. 3. 2014.

    ozo,bravo!mnogo je tema koje nam skrecu paznju na zivotnu,surovu,realnost.na to jos dodas ovu,gusiteljsku,kampanju i prodje dan,mesec,godina,zivot.gde si bio-sta si radio...

  • Jagoda Nestorović

    20:17 // 3. 3. 2014.

    Ovaj "istorišar", kao da član URS - svaka mu je ko Mladjina !

  • Мики Савић

    21:28 // 3. 3. 2014.

    Поздрављам аутора. Вечна прича. Ко је следећи?

  • istoricar

    12:12 // 4. 3. 2014.

    Vrlo je zanimljiva cinjenica da se "slucajno" zaboravlja da onaj ko podrzava fasiste u Ukrajini je podrzavao i DOS (u kome je bio i G17+ -> URS) prilikom puca u Srbiji 2000. godine. (nastavice se)

    • Srbija je puna komunističkih glupana!

      00:19 // 12. 3. 2014.

      Jedini fašisti u Ukrajini su oni maskirani banditi na Krimu, što ne smeju ni svoje simbole da istaknu! Jedina fašistička država u Evropi je Putinistan, kog neopravdano nazivaju “Rusijom”!

  • istoricar

    12:15 // 4. 3. 2014.

    (Nastavak) A onda ono, politicka propaganda u tekstu: visoke cene, lazne fabrike, nasilje i sl. Nije mi jasno samo, da li su Juzne Vesti objektivni portal Nislija ili sluze za dnevnopoliticke svadje?

    • Lozni kalem

      16:50 // 4. 3. 2014.

      Istoricar,ako nisi sa Marsa onda znas da je Nis izbio na prvo mesto u Srbiji po krvnim deliktima a ako ti cene nisu visoke onda pozovi i mene na taj tvoj Mars.Odavde se vidi tvoja clanska karta...

    • istoricar

      14:10 // 5. 3. 2014.

      Ponosan sam na to sto nisam pristalica/clan nijedne partije (stizali su pozivi od SPS i SNS). Moji asistenti su me "naucili" da ulizivanjem i partijama moze da se postigne sve (nastavak)

    • istoricar

      14:13 // 5. 3. 2014.

      (nastavak): Licno sam protiv toga da prosvetno-kulturni radnik bude u politici i u partiji. Na njima je da stvaraju i poducavaju, a ne da oblikujete svet i da ga indoktrinisete. (nastavak)

    • istoricar

      14:17 // 5. 3. 2014.

      (nastavak): Cene mi se nimalo ne svidjaju. Krvni delikti jos manje. Nije mi samo jasno zbog cega je narod cekao da siroti Vuk nastrada da bi se digli. I vlast i narod su krivi za sve ovo u Nisu.

  • MIKI

    20:01 // 4. 3. 2014.

    Lično sam veoma razočaran političkim obeležjem g-na Ozimića. Da bi publicista i istoričar bio cenjen treba da beži od politike. Saznanje, da se poklonio URS, objašnjava njegov angažman u muzeju.

    • Nebojsa Ozimic

      01:13 // 5. 3. 2014.

      Da li podrška Zorana Cvijanovića iDragana Nikolića Tadiću i DS, Marije Šerifović SNS, Bore Čorbe DSS itd itd ove umetnike manje čini umetnicima i objašnjava njihov estradni angažman?Njihove uspehe?

    • Dexa Pantelejski

      08:18 // 5. 3. 2014.

      Kolega Ozimicu, mislim da ne bi bilo fer ne pomenuti Kikija Lesandrica i njegovu podrsku Dinkicu i URS-u. Pa Kiki je samo prosle godine uzeo od SOKOJ-a vise nego Kerber za celu karijeru :)

    • nebojsa ozimic

      06:36 // 6. 3. 2014.

      Kolega Pantalejski, pitanje SOKOJA je posebno.To je legalizovana pljačka. E sad neka mi neko kaže čiji je Vlado Georgijev (politički) i uz čiju saglasnost je maznuo ogromnu lovu-SNS.Lako je proverivo

    • Dexa Pantelejski

      14:58 // 6. 3. 2014.

      Šta, kao, Georgiev ne bi vršio tu legalizovanu pljačku da je kojim slučajem član URSa? Osim toga Mlađo i Kiki su deo te Sokoj ekipe. Ništa im ne smeta SNS angažman Vlada. Lova ne zna stranačke razlike

    • Shomi

      19:05 // 6. 3. 2014.

      Dekso, a šta si ti ono teo da kažeš? Tebi treba verovati,znas kako se maznjavaju pare

    • Dexa Pantelejski

      10:44 // 7. 3. 2014.

      Voleo bih da me bar jednom za "maznjavanje" optuzi neko sa imenom i prezimenom - a ne stranacki botovi. Pa da to onda i dokaze. No, dobro, Shomi, vazno da tvoj Mladja i Banana nisu nista maznuli.

  • “Sukob interesa SAD i Rusije...”

    00:16 // 12. 3. 2014.

    To nije sukob samo njihovih interesa! Demokratija i građanske slobode - to je interes svih nas - protiv tiranije i ropstva! Između Svetskog policajca i Svetskog kriminalca, ja biram onog prvog!

  • tuturututuu

    15:40 // 12. 3. 2014.

    Meni je interesantno da osim jednog komentara ostalih nije bilo a da su vezani za samu kolumnu.Ovaj sto se potpisuje kao istoricar ima valjda svoje ime ili je i njegovo tuturututuu II? Rusija zauvek!

  • Lale iz Djurinac

    23:06 // 13. 3. 2014.

    Samo vas slusm sve i ne mogu da verujem.Napravili ste od Amerike zrtvu.A niste ni saznali sta je iza.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: