Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:27, 22. 6. 2020.

Brod na točkovima

Nema ko ovih dana nije posvedočio tome da je Niš, na dan, postao sabirni centar za registarske tablice stradale u obračunu sa kubicima kišnice. Ko se u vreme olujnog nevremena nađe na ulicama oko Doma Zdravlja ili u Zetskoj, zaliči na zabrinutog Džona Smita što sa lulom u zubima i kormilom u ruci tone na dno okeana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dzamutka

    18:56 // 22. 6. 2020.

    Nadlezni ovih dana nemaju vremena za svoj posao ! Moraju se dodvoriti novom gradonacelniku( cici) ,tako da za plivajuce i plutajuce fekalije nikog nije briga ! Po j.k.preduzecima organizovali su jadnike,bez stalnog ugovora o radu ,da sakupljaju kapilarne glasove !
    Rece jedna baba,komsika: " Nek me uvati korona, dao mi je 100€ i pakete, cu odlegam,ako treba,narednih mesec dana ! Unuka joj u S.A.D

  • ben_akiba

    13:57 // 23. 6. 2020.

    Pa bravo za tekst, ni ja ne bih bolje :)

  • Profesor

    01:41 // 28. 6. 2020.

    Dečko, očisti tekst od neuspelih a nagomilanih stilskih figura u istoj rečenici, kao što je na primer: "da je Niš, na dan, postao sabirni centar za registarske tablice stradale u obračunu sa kubicima kišnice". To je ekvivalent turbofolku, kada bez mere i ukusa sipaš sve što negde može da stane: sintizajser, električnu i bas gitaru i sve to preko harmonike. To ne pokazuje da si vešt pisac, naprotiv

  • Mara

    08:57 // 3. 7. 2020.

    Lepotane svi tekstovi su ti super.Samo tako nastavi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: