Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 21. 3. 2021.

Pola veka škole Branko Miljković

Isprva sam mislio da je Branko Miljković mnogo više škola nego što je pesnik. Iskren da budem, tek sam na prvoj proslavi dana škole, kada je neki tamo Uroš, ne znate ga vi, recitovao “Jedan maleni cvet“ saznao ko je taj Miljković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Roditelj

    02:28 // 23. 3. 2021.

    Vratite školsko dvorište deci! Zabraniti ulaz automobilima na zelene školske površine! napreDNO

  • Dvorište škole

    15:56 // 21. 3. 2021.

    Dvorište škole ,,B.Miljković" na Trošarini postalo parking! Danju za nastavnike, a noću za vlasnike vozila iz okolnih kuća! Deca nemaju gde da potrče!!! Osim ako ne plate trening na ograđenom terenu...

    • nekadasnji djak

      21:49 // 22. 3. 2021.

      TA skola je imala reflektore na sportskim terenima pre stadiona u Cairu! I danas pamtim gde smo mi djaci sa nasim roditeljima radosno kopali kanale za kablove. Ogradu je vario moj otac, otac mog druga je farbao. Svako je doprinosio koliko je mogao i svi smo mi znali da je to NASA skola. A jos je i Branko mojoj majci bio drug iz detinjstva...

  • Današnje ruglo, nažalost

    02:26 // 23. 3. 2021.

    Škola oronula, a dvorište prepuno smeća i zapušteno! Pola školskog postalo parking!? Mogli bi da se ugladaju malo na o.š. ,,Ćele kula" - u dvorištu niti jedan papirić i nema automobila. Dve susedne škole - dva sveta! Nebo i zemlja. TAČKA

  • Perica

    21:03 // 28. 3. 2021.

    Nekada su nama kao deci vikali idite u školsko pa se igrajte dok smo igrali fudbal na ulici a sada je školsko rezervisano za nekog drugog. Ogradili su onaj teren i od njega napravili kavez a tereni se iznajmljuju zarad ostvarenja prihoda koji ide ko zna kome. Da su škole privatne pa da razumem takvo ponašanje. Muka mi je od ovolikog neverovatnog napredka.

  • Čudesni dribling

    15:38 // 21. 3. 2021.

    Ehhh... A ja bio đak isturenog odeljenja u naselju C. Zvezda, 1975. prvi razred, Titov pionir. Za bilo kakvu prigodu išli smo do matične škole na Trošarini. Lepo, bezbrižno vreme kada su se učitelji i đaci POŠTOVALI.

  • Mara

    13:23 // 4. 4. 2021.

    Svaka čast

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: