Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 25. 3. 2013.

Recept za „Londonske štangle” na nišlijski način

Puno smo osiromašili i nismo u mogućnosti da finansisijski pomognemo ovu priču, ali aktivizam svih nas pojedinačno i organizovano bio bi svojevrsni „građanski  samodoprinos za ličnu bezbednost”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • xyz

    14:49 // 25. 3. 2013.

    Sve je to lepo, ali kada bi policija i sudstvo radilo svoj posao..Ovako, sta bi se desilo, vratio bih papir nekome ispred vrata, a taj bi meni posle vratio bejzbolkom po glavi..I ajde sad, daj da im dojavim za dilere i mafijase, niske bele medvede..

    • dana

      20:03 // 26. 3. 2013.

      Sve je to jedno isto telo, samo se glave(prividno) razlikuju.
      I milicijom i sudstvom i mafijom i kriminalom, komaduje se iz jednog istog centra.
      Nije nikava uteha, sto je tako svuda u svetu.

  • Mateja

    17:45 // 25. 3. 2013.

    Zar nije pametnije da se ne gomilaju saveti i komisije, i sami ste ih nabrojali mnogo.
    Samo jos nedostaje Savet za bezbednost sa gradonacelnikom na celu, doktorom koji umesto da bude u operacionoj sali sa 5 mladih lekara zeljnih znanja iz kardiologije sedi na celu grada.
    Policija neka radi svoje,a vi svoje. Pokusajte da sto vise ljudi iz romske zajednice socijalizujete, da pohadjaju skole,legalno rade, placaju poreze, glasaju, imaju dokumenta i bice odlicno za pocetak...

  • Marko

    21:07 // 26. 3. 2013.

    Retko dobar tekst sa predlozima!

  • Vladimir Ilic

    20:24 // 25. 3. 2013.

    da, to je kao da je recimo na Vasem primeru sa pocetka price, London napravio neki savet sa najiskompromitovanijim ljudima i jos ako mozemo pare iz budzeta da im damo da se javljaju na telefon i beleze gde su propusti...glupava inicijativ sa jos glupljim resenjima...kad neko ne zna kako da resi problem on obrazuje komisiju...neka hvala, napravice grad komisiju ali gradjana u njoj, barem onih pravih i postenih nece biti...jer ko moze da sedi sa politicarima u istoj sobi taj ili je uvlakac ili i sam politicar...ah da mozda i mafijas ili onaj kome treba neka zastita od organa gonjenja...tako da - pisi propalo!!!

  • Nišliski Džeronimo

    19:44 // 25. 3. 2013.

    Dobri predlozi. Bilo bi dobro da se pokrene diskusija o ovoj važnoj stvari. Naravno, bez pominjanja nacionalne ili bilo kakve druge pripadnosti. Interesuje me isključivo šta ko ima da kaže, a ne interesuje me uopšte njegova pripadnost (naciji, klasi, religiji...). Samo tako ćemo moći da usmerimo pažnju ka rešavanju samog problema.

  • Sufra

    11:29 // 26. 3. 2013.

    Dobra inicijativa.Gradjani treba da pomogu. Ko koliko moze. Ovako necemo daleko dogurati. Balicu, svaka ti je zlatna. Ali ipak , prijatelju, bio si mnogo bolji kosarkas nego politicar.

  • Ana

    18:32 // 25. 3. 2013.

    Treba svi da rade posao za koji su placeni. Problem je sto u Gradu stranke postavljaju koji ni za sta posle ne odgovaraju.
    Kako sam shvatila tekst, sustina je u licnom doprinosu, u podizanju svesti kod gradjana, u vaspitavanju omladine, u pokusaju da se vrati moral, etika u svakodnevni zivot. Treba poceti od malih stvari...svakog dana uraditi nesto na sta nismo obavezani zakonom ili propisom, nego zato sto znamo da je to dobro i lepo, bez obzira sto nemamo od toga nikakve licne koristi. Nekada ce to postati obrazac ponasanja. Nadam se....

  • zoran

    19:52 // 25. 3. 2013.

    Slazem se sa vecinom toga sto ste napisali gospodine Balicu.Ali uvek postoji neko ali..Konkretno vezano za gradonacelnika,trebam da imam poverenje u njega da bih ga podrzao.A navescu Vam moja 2 licna primera,gde je on to izgubio,ne sasvim,ali je izgubio.Pre 3 nedelje mi je na jednoj lokalnoj TV obecao odgovor elektronskim putem na moje pitanje,i sta mislite da sam ga dobio.Ne,a ne verujem da ce ikada i stici.Drugi primer-imao sam skoro intervenciju na kardiologiji i jedno vreme sam bio vezan za postelju tako da nism mogao da ustanem.Tamo sam doziveo da medicinski tehnicar nije hteo da mi da casu vode.Zalio sam se,mislite da mi je neko odgovorio sa Kardiologije.A taj dr. Perisic je bio na toj klinici kada je primljen taj necovek,koji i dan danas radi.Prema tome,trebaju da zasluze poverenje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: