Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:53, 7. 8. 2018.

Bela kuga

Lele, što što će rabotimo, mladi se potikaše po beli svet, penzioneri će pomru, deca se ne rađaju, će ostanemo bez narod. Ako ostanemo bez narod, na koga će vlas' da bidnemo?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Овца за шишање

    10:53 // 8. 8. 2018.

    Петко, спомину ти и овцу Доли па мора ти реплицирам!
    Ево, од кд се тој догоди са Доли све овце пошунтавеле. Оно, додуше, пастир нам још шунтавији!

  • Odbegli student

    15:30 // 9. 8. 2018.

    Drzavno kukumavcenje zbog pada nataliteta mi je nesto najogavnije, imajuci u vidu da upravo njima ta bela kuga najvise i odgovara! Temelj svakog hijerarhijskog drustva jeste neosvescena masa koja guta bez pitanja sve sto joj se kaze jer ne razume svu velicinu i zlo koje joj se servira! Vlast koja ljudima obezbedi minimum minimuma se velica kao heroj radnicke klase! Orvelov V. Brat je amater za SNS

  • Радован ЧЕТВРТИ

    10:24 // 9. 8. 2018.

    „Ко хоће он нађе начин. Ко неће он нађе оправдање."

  • zoza niš

    09:59 // 8. 8. 2018.

    sve je to lepo petko što ti ispriča al kako da pravu decu kad još leb tuđ jedu, od dve sirotinje da pravu bedu to ne biva. tako rade neke manjine pa pun socijalni sa decu koja za leb cvrču
    lako je na nas kad se ženismo i udavasmo oćeš li me goljo oću te goljo i gotovo dve kašike dva tanjira jedna šerpa, dosta beše. zaposliš se pa polak polak dođeš do imetak
    sad drukčije deca oće odma sve a nema

  • qgo

    06:51 // 8. 8. 2018.

    AUuuuu, ovako dobar tekst se odavno nije pojavio na internetu! Detaljno i do poslednje sitnice objasnjena propast jednog zamajenog naroda. Jeste zalosno, ali Friedrich Nietzsche je odavno rekao "Ako nesto propada, pomozi mu da propadne sto pre." Narod kome je glavna vodilja u zivotu bolesni egoizam ne zasluzuje nista bolje.

  • Dragan Marković

    01:26 // 8. 8. 2018.

    Петко, мајсторе, свака мисао ти је на месту. Ништа без приватања и без шкрипавог кревета, раздрнданог стојадина са седиштима која се обарају....Твоја колумна је мелем за читање у односу на колеге политичаре, ти си за њих закон. Поздрав од бившег кошаркашког судије, сада становника Шапца.

  • Aperkat

    06:32 // 8. 8. 2018.

    Ubavo je toj,sto si i premijerku zvao da koristi najeftinju zabavu,em,zbog stednju,em zbog decu!
    Jos jedna odlicna kolumna!

  • Zarobljena drzava

    12:19 // 8. 8. 2018.

    Jednom promasen tekst. Imati ili nemati decu je licni i porodicni izbor, ne drzavni ili nacionalni. A posebno ne izbor koji za bilo koga treba da pravi kolumnista internet portala. Nece drzava ili nacija da trpi porodjajne bolove, da trpi lose uslove u porodilistu, da nema para za hleb za decu... Dok god decu gledamo kao “pitanje nacije” a ne kao pitanje kvaliteta i lepote zivota, nece biti dobro.

    • Овца за шишање

      12:59 // 8. 8. 2018.

      Или не знаш да читаш или не знаш да прочиташ! Ти неси ништа разумЕо!

    • Dragan Marković

      01:27 // 9. 8. 2018.

      @Zarobljena drzava: очито си промашио колумну коју би коментарисао. Нормално је да нико нема право присиљавати некога да има потомство. Колумне кошаркашког тренера у пензији Петка су САТИРИЧНО виђење наше прошлости и садашњости, а не колумне политичара и политиканата. Ово је ведра страна Јужних вести.

    • ниси ти заробљен, ти си изгубљен

      09:57 // 9. 8. 2018.

      Иди ти лепо, бајчо, на Философски факултет, па тамо лелемуди о смислу бесмисла са оним њиховим другосрбијанским нарикачама о обесправљеним женама у 16. веку и немању 'леба а имању ајфона, ал без кредита за позив уз слање смс-а за задругу.

  • Dragan Tanin

    10:58 // 19. 9. 2018.

    Od Jagodin malu do Doninu česmu (Palilulu) beše mi blizu. More, vraćaja sam se č*k iz Nišku banju kad mi utekne poslednji autobus za Niš. Tramvaj odvno ga nema. Vagoni podeliše za vikendice onija na onu vlas. I koja je razlika. Pa nebeše mobilni telefoni i mi drugovasmo s*s devojke. A s*g?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: