Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:51, 7. 8. 2017.

"Haos u Niški vrt"

Kontejneri Arhivska fotografija; Foto: N. N.

Pre nekoliko dana sam naišao na blog Holanđanke Natasche Futselaar-Stevanović, koja od 2005. godine živi u Nišu. Danima mi se njeni utisci motaju po glavi i mislim da bi svi trebalo da stavimo prst na čelo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aleksandra

    12:47 // 7. 8. 2017.

    Daaa, đubretari... Uvek se pitam zašto za ekipom koja prazni kontejnere ne ide i ekipa koja čisti za njima, jer su u istom JKP? U normalnoj državi bi to JKP kaznili zbog štroke koju ostavlja za sobom i ne čisti je,a mene je komunalna inspekcija kaznila, jer je moj auto stajao neregistrovan (nisam imala novac da to učinim) na parkingu zgrade, navodno je neekološki.

    • Miško

      16:19 // 7. 8. 2017.

      Klasika - "što njih ne kažnjavaju, ali mene da ne diraju, jes' da sam i ja u prekršaju". Ne može.

      Inspekcija treba da kontroliše njihov rad, a sa druge strane komunalna policija treba da udara po džepu svakog ko zagađuje na bilo koji način.

      Iako su daleko od savršenog, ne radi JKP Medijana toliko loše, koliko smo mi građani prljavi i pojma nemamo o zaštiti životne sredine.

  • Miroslav Premović

    19:32 // 7. 8. 2017.

    Građani Niša nisu ništa "prljaviji" od građana Jagodine. Palma je u javnoj higijeni postavio sposobnog direktora a upravljanje otpadom je poverio stranom preduzeću. Rukovodioci tih preduzeća (pa često i sam Palma) odvajaju najmanje sat vremena dnevno za terensku kontrolu. Znam bio sam jedan od tih rukovodioca. Znači radi se o sposobnosti rukovodioca tih komunalnih preduzeća a ne o građanima...

    • Miško

      23:43 // 7. 8. 2017.

      Pošto ste bili rukovodilac, pitanje za vas: pasaž ispod Mosta Mladosti - uvek u fekalijama. Očiste ga iz Medijane, sledećeg dana se neko već ispraznio tamo. Smrdi. Posle nedelju dana, eto i istovarenog šuta pored. A to je jedini način da biciklisti i bebe u kolicima pređu preko mosta.

      Kako rešiti to što Nišlije obavljaju veliku nuždu ispod mosta? Čistiti za njima svaki dan?

  • dragan

    21:02 // 7. 8. 2017.

    Dobro da je bar neko poceo da pise o ovome.

    • Ranije

      13:50 // 8. 8. 2017.

      Ima i ovde od ranije:
      https://www.juznevesti.com/komentar/Milos-Boskovic/Nasa-lepa-prljava-Srbija.sr.html

  • Nishlija

    22:47 // 7. 8. 2017.

    Samo da dodam na ovo pisanije holandjanke, bilo bi mnogo cistije kada bi uveli da moramo djubre da bacamo u kese grada Nisa i nataj nacin placamo djubrarinu! Ali, tu treba kontrola ako neko baca u nedozvoljenim kesama. Vredi pregledati svaku kesu i drasticno kazniti po kratkom postupku, a ne sa visegodisnjim sudjenjem

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: