Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 10. 4. 2018.

Idealan zločin

Poslovično troma Evropa kao da zaostaje za naprednom Srbijom. Njene lidere, nekada na crnoj listi za evropske vize, ekstremne desničare, ratne huškače i zločince – Evropa je proglasila za nove garante mira i stabilnosti na Balkanu. Koristeći oprane biografije, oproštene grehe i naučene lekcije iz devedesetih, učenici su višestruko nadmašili učitelje. Vatreno i hladno oružje su zamenili neuporedivo ubojitijim – administrativnim. Metak ubija, palica lomi, a državni aparat polako drobi – to ova ekipa odlično zna.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meri

    13:20 // 10. 4. 2018.

    sećam se dolaska (97-98) tada aktuelnog info ministra Vučića u Niš i gostovanja na jednoj od lokalnih tv sa predstavnicima gradskog rukovodstva (tada opozicija). nije ih pogledao, ni pozdravio, ni u dolasku ni u odlasku, a pamtim da je pretio i rekao: koliku god pomoć dobijate iz inostranstva (grad, mediji), toliko ćemo vam uzeti, i to odmah. tako je i bilo.

  • Dejan Dimitrijević

    13:26 // 10. 4. 2018.

    Drago mi je što su Južne vesti izašle iz faze kada su mislile da će ćutanje o pritiscima režima smanjiti te pritiske. Neće! Ćutanje samo ohrabruje bandu na vlasti da ide do kraja u zatvaranju medija i gaženju s mukom izborenih prava i sloboda građana. Podrška Zapada despotu trajaće sve dok ne isporuči Kosovo, prema obećanju koje je očito dao.
    Kao i u slučaju Aerodroma, jedina odbrana je javnost!

  • Svevladovic

    19:37 // 10. 4. 2018.

    Dobar tekst. Drago mi je raste svest o tome da EU nije dobar izbor. Tokom 90-ih sam verovao da su EU komesari dobri Samaricani koji oslobadjaju Srbiju od tadasnje tiranije. Sada imam 20 godina i malo pameti vise. Apsolutno sam svestan da EU nije ni na kakvoj dobroj misiji za spas naroda Evrope. U suprotnom bi nesto ucinila da nas spasi ove danasnje tiranije.

  • Saša Živić

    06:17 // 11. 4. 2018.

    Još uvek ns shvatamo koliko je veliki značaj Južnih vesti. Samo smo zadovoljni što postoje. Kao davljenik koji je srećan što je na površini!

  • Saša Živić

    06:19 // 11. 4. 2018.

    Ja ponekad pišem za Južne vesti. Dovoljno da inspektori svrate i do mene? Baš bi im se obradovao....

  • nenad 2008

    09:39 // 11. 4. 2018.

    Potvrda, ima li veće, da ste na pravom putu.

  • Markram

    09:52 // 11. 4. 2018.

    Sve pohvale Juznim vestima za odrzavanje svetlosti u Srbiji. Nadam se da ce ovaj clanak biti procitan i od strane EFJ-a a posebno predstavnika EU kojima promice suma od od drveca. Ocigledno su malo naucili iz lekcije
    - od garanta mira i stabilnosti do balkanskog kasapina, bilo tela ili civilizacijskog i demokratskog duha. U svakom slucaju nadam se da ce ovaj clanak primiti k znanju.

  • Veljko

    19:31 // 11. 4. 2018.

    Dobrovoljno se javljam da vam uplatim neka sredstva na ime oglašavanja iako mi oglašavanje nije potrebno, nego bih samo da se nađem na toj listi koju treba inspektori da posete i zastraše. I ima nas još. I ima nas mnogo više nego inspektora. Pa da vidimo ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: