Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:33, 7. 9. 2010.

Niški Robin Hud

Robin Hud je krao od bogatih i davao sirotinji. Superhik je krao od siromašnih da bi davao bogatima. Od koga krade i kome daje niški super-junak i šta kaže zakon?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ilija

    00:10 // 8. 9. 2010.

    Logicno razmisljanje za Japan. Za Nis potpuno suvisno.

  • Ivan Stojiljković

    00:49 // 8. 9. 2010.

    Ta "Snežana" mora da je putujući lakrdijaš!

  • Eh

    09:30 // 8. 9. 2010.

    Pa zar je potrebno reci da zakon prestaje da bude zakon kad erik pojede BITUMEN ovaj misli bananu jer on se pretvara u nedodirljivog super junakaaaaaaaaaaa! Erik postaje BANANA men

  • sludjen

    10:42 // 8. 9. 2010.

    Eeee, Predraze, uvek ce postojati "Snezane" i "posmatraci" svojevrsne ulizice koje ce zarad umiljavanja svojim sefovima pokusati da brane neodbranjivo. Pa setimo se samo Ivice Dacica, iz ne tako davne proslosti, sa koliko truda je branio svog tadasnjeg sefa.

    Danas se pojavila vest da su akteri afere "Index" i dalje na svojim radnim mestima (jedan je dekan) a da su javni tuzioci koji su pokrenuli aferu razreseni duznosti. Da li u takvoj situaciji ocekujes da ce neko smeti da podigne optuznicu? Jednostavno u zemlji u kojoj je sudska vlast zavisi od izvrsne vlasti to je nemoguce.

    I daleko je nas junak od Robina Huda, vise je neka mesavina Superhika i Sir Olivera.

  • meda

    14:31 // 8. 9. 2010.

    Kad krsenje zakona nije protivno interesima naroda... logicno je valjda... da zakoni nisu u interesu naroda?

    Ako Direkcija ima problema sa pribavljanjem dozvola za gradnju, kako li je obicnom Peri Lozacu iz Nisa?

    Ovo je samo podstrek gradjanima da grade bez dozvole... jer ako DIrekcija za izgradnju grada moze, zasto ovi ostali ne bi mogli.
    Jos samo da sudski sistem kod nas dozvoljava presedane kao zakonodavstvo.

  • Marko

    14:54 // 8. 9. 2010.

    jer to je Bananamen!!!

  • Martin

    16:43 // 8. 9. 2010.

    Ako neko želi da bude robin hud i uradi taka transfer, očekuje se da tu nema profita, zar ne? Jel taj čovek sve to uradio džabe ili je naplatio nešto?

    Elem, tu se samo radi o snazi države i snazi privatnika. Jasno je da je naša država trenutno jako slaba i da je na putu da se pretvori u skup plemena privatnika. Ukoliko ovog trenutka ne može da se učini ništa da se sprovede zakon, predlažem da se stvar arhivira (ili bar pokrene neki postupak, da ostane pisani trag da je nešto pokrenuto), i da to tako stoji. Svaka nepravilnost treba da bude notirana i da stoji i čeka izvršenje. I da izvršenja treba da se guraju polako i strpljivo, malte ne gandijevski. Mislim da to nije loš pristup - kao što osiguravajuća društva i po stotinu godina guraju slučajeve koji su ih oštetili a koji nisu rešeni od strane države. Cilj je stvoriti atmosferu u kojoj se oseća da pravda dolazi i da se od nje ne može pobeći, a ideja je borba na duge staze. A vi vidite koliko u ovome što sam napisao ima smisla, pa u skladu s tim možda nešto i preduzmite.

  • Vuk Rudan

    10:53 // 10. 9. 2010.

    Vodeći se ovakvom logikom, dašao sam do sledeće primene ovog kriminalno-legalnog postulata.

    Recimo ja sam zapošljen u Direkciji za izgradnju i živim u soliteru gde u prizemlju tog solitera recimo živi džangrizavi starac koji smrdi. E sad ja bi mogao da linčujem tog starca i pri tom bi učinio uslugu svim stanarima, svima bi bilo bolje da nema starca koji smrdi u prizemlju, ja bi počinio najteže krivično delo, ali ne bi bio kažnjen jer zapravo nisam nikom naškodio jer svi u komšiluku su srećni. Hmm, Ovo pričam hipotetički. A da, da ne zaboravim, pri tom bi došle sve televizije da me slikaju kao superheroja.

  • rocker

    20:35 // 2. 2. 2011.

    tekst ti je je na nivou ucenika nizeg razreda osnovne skole .... i ti si urednik ??? blago nama ... aj da vidim da li ces da budes toliko korektan da objavis komentar koji ti ne ide u prilog ...

  • rocker

    10:50 // 24. 2. 2011.

    `Nisam pravnik i ne usuđujem se da tumačim zakone` . Ali smes da tumacis i to vrlo nakaradno rad u prosveti ... nisi ni profesor ili nastavnik koliko ja znam ... vazno je da si pomenuo svog sina od 3 godine u tekstu :))))))))) ponosni tata :)))))) ... pa objavi ovo ako imas petlju ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: