Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 20. 6. 2014.

Slobodno pretite!

Pretnje, psovanje, fizički napad na novinare u zadnjih godinu dana u Nišu... Ne, svega toga nije ni bilo. Ne verujete? Pitajte tužilaštva i sud.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Двери Ниша

    17:24 // 20. 6. 2014.

    Трулеж је толика у друштву и баш свуда.Новинари ипак имају тренутно највећу моћ(и обавезу) да се томе одупиру. Ствари зато и треба називати њиховим правим именом.Подршка у томе увек!

  • Dejan Stanojević

    19:22 // 20. 6. 2014.

    Drzava u kojoj bezakonje, korupcija i pljacka normalna stvar nije drzava,bezkonje se pokriva korupcijom korupcija pljackom pljacka bezakonjem i tako sve u krug...

  • Svevladovic

    19:31 // 20. 6. 2014.

    Bivsi Radikali su drustvo za nekoliko meseci vratili vise godina unazad nego sto su to radili sve vreme dok nisu bili bivsi.

  • Milena

    19:37 // 20. 6. 2014.

    Nekada se govorilo da je rudarski hleb sa devet kora. Koliko li kora ima novinarski hleb? Da li je moguće da u ovom našem gradu, "rasadniku demokratije" novinar ima uopšte prava da misli i piše?

  • nikola

    21:41 // 20. 6. 2014.

    Boli kad vam neko povisi ton? A kada vi prozivate sve redom, ucenjujete tada je to novinarska sloboda. Kada vam presuda ne odgovara drvlje i kamenje na sud i državu.

    • Jovan Mladenovic

      23:15 // 20. 6. 2014.

      U potpunosti se slazem, ustvari ovde ne mozemo govoriti o novinarskoj slobodi, ako covek uopste i nije kvalifikovan kao takav, a zeleo bi da bude.

  • Jovan Mladenovic

    23:13 // 20. 6. 2014.

    Predraze, sta to vas dotice, kada vi i niste novinar. Glupo je da sebe nazivate novinarom, ako uposte niste kvalifikovani, daleko je od vas zurnalistika. Zato nema razloga za brigu!
    Veliki pozdrav

  • Dr. Pešić

    23:17 // 20. 6. 2014.

    Činjenica je, da lečenje bolesne Srbije, mora da krene od pravosuđa i to prvo od TUŽILAŠTVA.

  • bojan

    14:20 // 21. 6. 2014.

    Sad je potpuno jasno kome se ova vlast obraća,ko su njeni glasači. Nepismeni,nesposobni ljudi koji bi momentalno krenuli u disciplinovanje neposlusnih i otimanje onoga sto nikada nisu umeli da steknu.

  • NEZAPOSLENI DIPL

    19:47 // 21. 6. 2014.

    Pa kad nam je juce vest dana da je novinarka presla u krojacice!!!...

  • Goran Manojlović

    19:52 // 21. 6. 2014.

    Bravo i podrška Predragu! Ko to preti? Ti koji misle da mogu večito da rade šta hoće, a da mi moramo da ćutimo i da okrećemo glave. Sloboda novinarstva.

  • uzvunjivač

    03:47 // 22. 6. 2014.

    Predraže, potpuno Vas razumen.U mom slučaju je pretnja u kancelariji od strane podređenog " iskidaću ti glavu" , zastarela pred sudom , pretnje tipa "izgubiće dete" nisu ni stigle do suda...

  • Мики Савић

    18:11 // 22. 6. 2014.

    Има и тога да новинари прозивају и пишу неистине. Али, сумњајући се долази до истине! Њихово је да пишу, мада треба да поштују кодекс и да не пишу непроверене ствари! Ја их подржавам!

  • Мики Савић

    18:14 // 22. 6. 2014.

    Не пишите о политичарима на власти, јер они су у тренутку владавине најбољи и једини су у праву! Када "оду", онда пишите о њима! Тад ће вас и тужилаштво подржати! Ко је разумео, схватио је!

  • Milan Jovanovic

    12:51 // 25. 6. 2014.

    Voleo bih da se nikad ne ponovi rečenica "pucajte, ja i sada držim čas" u kontekstu "... ja i sada pišem članak..."

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: