Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 22. 2. 2011.

Šokantno pismo iz Niša

Čime se može objasniti to da serija oružanih pljački u toku samo jedne noći u centru bilo kog grada u Srbiji danima ostane bez ikakvog publiciteta?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Djordje,Prokuplje

    14:48 // 22. 2. 2011.

    Odličan tekst.Istina je da naša stvarnost postaje sve neverovatnija .A g.Šabić ali i Južne vesti zaslužuju priznanje zbog zalaganja za pravo građana da budu informisani.

  • Anonimni Gradjanin

    14:56 // 22. 2. 2011.

    Ne znam da li postoji neki gradjanin Nisa, koji nema losih iskustva sa niskim SUP-om. Licno sam, vise puta ostao zapanjen nezainteresovanscu (ili nesposobnoscu) "ovlascenih lica".
    Na stranu to sto sam osumnjicenog morao sam da trazim, i to sto su mi "gospoda" rekla da "dignem ruke" i ne nadam se, ili to sto se u kasnijem zapisniku ne navode prave cinjenice, ili odbijanje sluzbenog lica da podje sa mnom do adrese osumnjicenog (vec sam morao da pretim odlaskom kod nacelnika)...
    Ali sve je to proslost i treba je zaboraviti.
    Ono sto se desilo pre mesec dva me je zapitalo u kojoj drzavi zivim... ne.... nisam opljackan, ali sam intelektualno povredjen.
    Spletom okolnosti doslo je vreme da registrujem auto, odnesem svu dokumentaciju, kad ono nije precizirano ovlascenjem da mogu i odjaviti vozilo, i salterska radnica mi vrati predmet. Pogledam ja, a na ovascenju lepo pise "i odjava tablica", ja joj dam predmet i skrenem joj paznju da pazljivije procita, na sta mi ona opet vraca i kaze: "ja ne vidim da pise". E onda sam morao kroz staklo saltera da joj CITAM REC PO REC, I PODVLACIM PRSTOM, kao da ucim dete predskolskog uzrasta da cita.... konacno je shvatila i uzela predmet. Ovo mi se na istom salteru nakon toga dogodilo jos dva puta (kada sam atestirao plinski uredjaj, i kada je moja cura registrovala svoj auto)
    Jos uvek ne mogu da verujem da su zaposlili NEPISMENE radnike (ne generalizujem stvari, verovatno ima i normalnih, ali ih ja nisam sreo).

    Mozda nema bas mnogo veze sa temom ali mislim da nije potpuni "promasaj". Sada mi je malo lakse :)

  • Petar

    15:50 // 22. 2. 2011.

    E kamo lepe srece da ima vise funkcionere koji sa toliko energije i upornosti na razne načine ukazuju na pitanja koja su stvarno važna za gradjane.Retki su oni koji to rade kao što to radi g.Šabić.

  • Dusan Vuckovic

    09:38 // 23. 2. 2011.

    Bilo bi lepo samo da je G. Sabic pitao "gradjanina" sme li da objavi njegovo pismo u celosti i pri tome i policiji i razbojniku tacno ukaze na to o kome se radi. Mozda je mogao i njegovu sliku da zalepi. A ako je u kontaktu sa medicinskim sestrama i niskim doktorima i celi medicinski karton je mogao pride da stavi u clanak. Bas bi bilo zanimljivo citati o psorijazi zajedno sa "rostiljem kod Marjana" .
    Politicari, ukljucite malo mozak i pocnite da se mesate u svoj posao , a to je u ovom slucaju "ZASTITNIK" gradjana. Vi ste jednog ovde samo jos vise izlozili, jer kakvo je pravosudje, razbojnik ce da bude na slobodi do uvece, a panduri ce da kampuju "kod Sabana" .

  • BATA

    10:28 // 23. 2. 2011.

    Na pisanje "Anonimnog gradjanina" da dodam da sam i ja izgleda "naleteo" na istu saltersku radnicu jer su u saobracajnoj dozvoli napisali crvena boja vozila (novo vozilo prva registracija) a u svim dokumentima iz fabrike Zastava Kragujevac a i samo vozili je CRNO (apsurd saobracajni policajac zaustavlja i neprimecuje razliku u boji).Po odlasku na salter salterski radnik kontatuje da je sve ispravno i da je u redu napisano nema greske, a na moje spelovanje slovo po slovo ukapirala je o cemu se radi.

  • Mitar

    11:35 // 23. 2. 2011.

    @Dušan Vučković Ti ga prijatelju baš pretera preko svake mere.! . Kako, života ti,ti znaš da gospodin Šabić nije pitao autora pisma? I zašto uopšte da ga pita kad nije upotrebio ni jedan jedini podatak o njemu,ni početna slova imena i prezimena? Ko i kako da ga prepozna na osnovu same sadržine pisma koje je mogao da napiše svako od desetak oštećenih? Uostalom pismo je, odista gospodin Šabić mogao čak i da izmisl,u svakom slučaju sve što je preduzeo bilo je u interesu javnosti.

  • Оливер

    12:14 // 23. 2. 2011.

    Е логика овога Душана Вучковића је право чудо! Ваљда је само нјему разумљива.Али то је нажалост наша слика и прилика,код нас ти се често људи осете позваним да се петљају и у ствари о којима појма немају.

  • Ja

    14:05 // 23. 2. 2011.

    Mogu samo da kazem da se pljacka desila u Beogradu, da bi brujalo na svim vestima.
    Mozda je obrazlozenje da niski SUP zbog strajka ne daje izjave za javnost. Zalosno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: