Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 20. 11. 2012.

Konobar, jednu kosku, molim

kuca.jpg
Autor

Profesor ruskog jezika.

Dugogodišnji novinar RTS i Radio Niša.

Saradnik Južnih vesti.

Došle hladne noći i oterale goste iz letnjih bašta kafana i kafića.

A, da je zima blizu, tu iza obližnjeg brda, nagoveštavaju gusti crni oblaci, kiše i vetrovi koji prljaju i onako prljave ulice.

Nekom se, ipak, posrećilo. Udoban smeštaj u mekanim foteljama našle su kuce-beskućnici.

A, mi ćemo se, u nastavku, tiskati po zadimljenim ćumezima i pitati se: šta je sa Zakonom o zabrani pušenja, možda nije više na snazi, ili ga ugostitelji zaobilaze?

Mada, kad se malo presaberemo, i nama će ostati para za po jednu kosku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ljubazna komsinica

    10:37 // 23. 11. 2012.

    @Hamidovic Ne ulazeci u vase osnovno obrazovanje i broj procitanih knjiga u ranom detinjstvu moram da Vam kazem da postoji razlika izmedju disfunkcionalno pismenog i funkcionalno apismenog.Vas odgovor da nekog mrzim je tipicni psiholoski primer ulovljenog misa kome je poslednja nada da se iz tesne rupe oglasi rezanjem leoparda...

  • MILA

    12:36 // 22. 11. 2012.

    Ljudi,pisac ovog komentara ima slobodu da se izrazi kako hoce, a da li su "junaci" teksta psi ili zirafe je nebitno. Ja ovaj teks vidim kao CRTICE IZ ZIVOTA NISA PRED ZIMU! Meni se svidja, volim takav stil zapazanja stvari oko nas!

  • ljubazna komsinica

    13:05 // 21. 11. 2012.

    @Srdjan Radic...kucice i macketine mogu da share-ujem samo na facebooku-u, ali ne i u tekstu/poeziji/stagodvolite gdina Hamidovica koga izuzetno cenim.To sto mislim da je tekst los ne znaci da gledam Grand prostaksn,a ponajmanje cete Vi nekog saltovati zbog toga.

    • Hamidovic

      12:19 // 22. 11. 2012.

      Uvažena "ljubazna" kao da nije procitala više od lektire za osnovnu skolu. Pismenost joj nije jaca strana, ali jeste cinizam. Ona nije shvatila moju poruku.. Ja volim životinje, ja sam pušač, ali nemam ni jedan argument da odbranim ovaj nezdravi poriv. Bilo mi je neprijatno kada je jedna majka sa dvoje sitne dece napustila lokal, i to zbog duvanskog dima.
      Uvažena "ljubazna" ako ima svoje JA, ima valjda i svoje ime, a moja poruka za nju je MRŽNJA NAJVIŠE RAZJEDA ONOG KO JE NOSI!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: