Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:27, 17. 1. 2016.

Godina prekretnice

Horde bahatih partijskih kadrova, Vučićevih ili Tadićevih svejedno, duže se od decenije uvlače u sve pore društva i kao rak uništavaju zdravo tkivo. Partokratija je u našoj zemlji napravila sebi državu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lozan antov

    21:16 // 17. 1. 2016.

    Da za direktora neke državne ustanove ili javnog preduzeća ne može da konkuriše lice koje je obavljalo tu dužnost uzastopno prethodna dva mandata,jer se pokazalo da tada nastaju najveće zloupotrebe.Da se ponovo za poslove u ustanovama i javnim preduzećima uvedu rang liste,a ne da direktori zapošljavaju svoje švalerke i prijatelje ili dobre platiše.

    • može li

      10:22 // 18. 1. 2016.

      malo drugačije? Da se sa mesta direktora sklanja onaj ko uvede žiro račun ustanove ili preduzeća u blokadu i da automatski gubi pravo da se zaposli, a ne samo da rukovodi u javnom sektoru ili javnom preduzeću, a i u javnoj upravi i pravosuđu? Onaj pod kojim firma dobro posluje može do penzije da sedi u istoj fotelji, slažete li se?

  • bravo

    21:20 // 17. 1. 2016.

    Imas glas moje porodice i na lokalnim i na parlamentarnim izborima!!! Bolje tebi nego ovim poznatim igracima

  • Nislija

    21:21 // 17. 1. 2016.

    To što je navedeno u tekstu je surova istina društva u kome živimo i ne mora čovek da bude mnogo pametan da bi konstatovao stanje. Sa druge strane mislim da je autor teksta u dosluhu sa velikim vođom i da glumi opoziciju kako bi koji promil ili procenat skinuo opoziciji i po dontovom sistemu preusmerio vladajućoj stranci.

    • boze svasta

      22:30 // 17. 1. 2016.

      Da sigurno! Govori o podacima koje na Pinku i RTS-u ne mozes da cujes, govori kako nam je los sistem, protiv Vucica je i protiv njegovih reformi. Nece da ulazi ni sa kim u koaliciju jer ne zeli da saradjuje sa parazitskim strankama. Ti onda nemoj da izadjes na izbore uopste, a posle ces ponovo da kukas kako nema za koga da se glasa. Kad god se pojavi neko sa idejom, vi ga odmah otpisete. SRBENDO!

    • Никола83

      22:33 // 17. 1. 2016.

      Не мора да значи да је у дослуху са вучићем. Ако тако мислимо за свакога ко жели да нешто заиста промени у Србији онда нам нема бољитка

    • Nislija1

      01:41 // 18. 1. 2016.

      To jednostavno nije tacno. Radulovic je istinska opozicija Vucicu a dokaz je to sto je blokiran u apsolutno svim medijima. Nedavno su nam iz jedne niske televizije porucili da im je zabranjeno da zovu njega. Odgledajte jedno njegovo gostovanje na nekoj lokalnoj ili regionalnoj teliviziji ili na N1 i videcete da je jedina istinska opozicija!

    • Flameni

      10:20 // 18. 1. 2016.

      Autor teksta je jedina relevantna politička opcija. Jedina opcija koja nije vladala, krala i ojadila ovu zemlju. Ko može otkinuti bilo šta DS-u koji se bori za prelazak cenzusa, i koji oko sebe okuplja Bananu i ostale, Nišlijama poznate istrošene političare.
      Ako hoćemo promene, mora da dođu novi ljudi. Kakve su to promene ds-a sa Bananom, Ćirkovićem i kompanijom?

    • @bože svašta,

      10:29 // 18. 1. 2016.

      onaj ko ne želi ni sa kim u koaliciju i želi apsolutnu vlast je pravi svetac? Govori o partokratiji u državi u kojoj dominira familijarizacija javne uprave, javnog sektora, javnih preduzeća i pravosuđa i u kojoj su članovi familija iz svega sa prefiksom javno strateški raspoređeni po svim strankama i ne dozvoljavju da se izvrši bilo kakva reforma. Sanjar, poput Borka Stefanovića.

  • Никола83

    22:34 // 17. 1. 2016.

    Подршка једином рационалном политичару у земљи!

  • Slobodan

    02:00 // 18. 1. 2016.

    Voleo bih da se gospodin Radulović izjasni da li je za EU ili Rusiju jer jedno sa drugim ne ide.Dali su mu prijatelji NATO i EU ili Rusija?

    • niko vam nije prijatelj,

      10:32 // 18. 1. 2016.

      kada shvatite da svako gleda svoj interes i prestanete da maštate da ćete na konto prijateljstva da se okačite na nečiju grbaču i lepo omastite, osećaćete se puno bolje. Tada ćete prestati da gledate u tuđ tanjir i osmisliti kako da napunite sopstveni.

    • Slobodan Nešić

      15:41 // 18. 1. 2016.

      Davno sam shvatio da svako ima svoj interes ali sam shvatio i da bez prijatelja nemožemo postići ništa. Svedoci smo da aktuelna vlast tvrdi da EU nema alternativu međutim alternativa i te kako postoji pa me interesuje ako Radulović dođe na vlast da li će nastaviti politiku SNS ili će se odreći te politike .

  • Slobodan Nesic

    15:47 // 18. 1. 2016.

    Molim gospodina Radulovića da se izjasni da li će,ako dođe na vlast, nastaviti politiku Aleksandra Vučića što se tiče integracije u EU ili neće, to je najbitnija stvka koju on vešto izbegava da otkrije.Pratim Radulovića od kako je napustio vladu ali nikada nisam čuo da li je za EU ili nije pa molim da se to razjasni direktno a ne frazama .

  • Slobodan Nesic

    16:42 // 18. 1. 2016.

    Zašto je teško da se odgovori da li će nastaviti priključenje EU ili neće????

  • Slobodan Nesic

    16:46 // 18. 1. 2016.

    U danšnje vreme političari naprave anketu i vide šta glupi građani hoće i od toga naprave nekakav program u dvadesetak tačaka tako da svačiji program zvuči dobro,međutim šta se krije iza toga. Zašto gospodin Radulović ne kaže da li će nastaviti politiku Vučića za priključenje EU ili neće. To ne sme da kaže

  • Dosta je bilo - Niš

    18:52 // 18. 1. 2016.

    Ako dođe do koalicione Vlade sa levicom i desnicom, EU neće biti tema, bar dok traje ta Vlada.
    Naš stav je da su razvijena društva (ona kojima težimo) na zapadu, a ne na istoku. Poštujemo rusku nauku, kulturu, zajedničke korene, ali znamo i da Rusija nije država kojoj Srbija treba da teži.
    To nikako ne znači da smo za EU po svaku cenu, ali jesmo za evropske modele razvoja, pre svega skandinavski.

  • Karton

    11:06 // 13. 5. 2020.

    Zasto po svaku cenu u EU zajednicu.
    I tamo s njima bicemo gradjani drugog reda. Eto vam primere bugara,rumuna, hrvata, portugala...
    Ne drugog vec treceg reda. Nisu englezi bas iz inata izasli iz EU zajednice.
    Koliko prednosti, toliko obaveza i jos pride clanarina, taksi.
    Nece nas vecito nositi na grbaci i placati nerad i lopovluk.
    Daleko je nas mentalitet od evropskog.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: