Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 9. 6. 2015.

O Ahilu i kornjači

Mada se čini da ministar zdravlja uvek može "stići" neku direktorku bolnice, makar ona bila i Specijalna kao ova u Sokobanji, izgleda da nije tako. Ministru Lončaru kao antičkom Ahilu direktorka Ljiljana Isaković neprestano izmiče iz ruku!

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Iva

    15:15 // 9. 6. 2015.

    Poštovani,
    Sve je u ovoj državi dozvoljeno ali pod uslovom da si u vlasti. Zakon i pravne norme ne postoje. Zato su preletači i moralne nakaze na ceni. Njih svaka vlast prihvata za saradnike.

  • Dexter

    13:28 // 9. 6. 2015.

    Čini mi se da u ovom slučaju zapravo kornjača juri Ahila. Svejedno, Srbija danas potvrđuje da su Elejci bili sasvim u pravu kada su negirali mogućnost promene. Ovde vreme ne teče, čak ni promaje nema!

  • soc.radnik

    09:36 // 10. 6. 2015.

    Sve što kaže g-din Živić u vezi spec.bolnice je tačno,...ali strašno je ta naknadna pamet,...što o takvim stvarima nije vodio računa kad je u jednom trenutku imao 8 ili 9 akumuliranih funkcija:

  • soc.radnik

    09:41 // 10. 6. 2015.

    Direktor Kliničkog centa,predsednik mandatno-imunitetske komisije,odbornik u skupštini,predsednik U.O.u rukometnom klbu Železničar,...!Sram vas bilo vi i vama slični ste stvorili Isakovićku,Slavkovića

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: