Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:58, 27. 8. 2019.

Bane ili Dare, AV ili Điki?

Autor

Odbornik "Niške inicijative" u Skupštini grada Niša

Osnivač Sportskog kluba "Oxygen" i Roler saveza Srbije.

U zadnjih par godina, od kako sam u politici, stalno slušam, čitam i gledam dogmatsko ponašanje skoro svih medija, i sa tamne i svetle strane, kao i dobrog dela civilnog sektora, ako uopšte takav više i postoji, naročito deo „opozicionog sektora“.

Ovaj sindrom je ustvari deo nameštene igre političkog šaha, gde su sve figure nameštene na tabli. Tako u zadnje vreme slušamo kako SNS i AV ne valjaju, a tu priču o smeni i sve ostalo nam serviraju jedni te isti, ili kao što moja majica zbog koje su me izbacili iz skupštine kaže, „Jedna ista banda“. Nažalost neki mediji su nezasluženo u tom društvu gde svi „duvaju u istu frulu“.

Pa tako se sada prodaje fora svuda u etru, Dare ili Bane, Vučić ili Đilas...

Ne postoji lep način da ovo kažem, pa ću ovako. Svi ste bljak!

Ovu tezu neću da objašnjavam, svi koji smo ovde znamo zašto su svi bljak. Nikakva razlika mi nije da menjam jednog „mrtvog konja za drugog“. Demagogija i laži, botovanje i hejtovanje, medijska propaganda, postavljenici i najgori kadar, beogradsko strančarenje, odlika su svih njih zajedno. Bljak!

Još jedna stvar ih povezuje. Botovi. Nisu to izmislili SNS-ovci, to su nasledili i unapredili od „žutih recidiva“ kao i sve ostalo što ne valja. Najveći botovi su ustvari „ovi bivši“ što sada za najvećeg neprijatelja imaju bilo koji začetak građanske opozicije, jer moraju oni da budu na sceni jedini, niko ne sve tu ravnotežu da im dira.

Za ove tri godine pakla- odborničkog mandata, preživeo sam više napada od „žutih, banana i djb botova“ nego od SNS kamarile. Pitam se zašto? Saznam svakog dana nešto novo, maznuo sam milione, manje ili više miliona, uvukao sam se u zadnjicu Daretu, AV me plaća da glumim opoziciju, što ja štrajkujem...? i svašta nešto od takvih zavidnih bljuvotina... U toj pljuvačini najveću ulogu imaju „opozicioni botovi“ a prate ih „botovi koji rade u javnom sektoru“. Sve ih je lako provaliti po retorici. Retorika im je takva da se daje zaključiti da se uspeh ne prašta, a ako ti je tetka penzioner ili klub dobio 20.000 nekad od nekog za neku akciju, ti si po ključu lopov, maznuo si lovu, oštetio državu, plaćenik si i sl.

Gospodo, pozivam vas sve da vam bude veći problem što nemate nijednu ideju i što vas narod neće, što zbog vas imamo apstinente na izborima i dosta građana kojima se ogadila opozicija i politika.

Radite nešto, bilo šta, makar i neuspešno (to vam odlično ide), kupite si nov kadar, ovaj stari vam se ubajatio, jer sve je to „Jedna te ista banda“...

Aj sad pomenuti, udrite po komentarima “vrati mandat, maznuo si lovu“ i još svašta na ličnoj osnovi, jer sada sam ja i vas prozvao lično možete slobodno, drugo niste pokazali da znate. Samo hejtovannje. Broj komentara će pokazati koliko sam vas i pogodio, a možda i preko grupe stigne naredba da ne botujete...

Živeli!

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Боба

    15:42 // 28. 8. 2019.

    Апсолутно те подржавам. Критичка мисао је управо оно што нам фали. Само јако, ни Бане ни Дарко ! :)
    Волео бих да дођеш на некој од следећих Слободних Зона, место ти је са опозицијом.
    Не свиђа ми се део текста где пљујеш централе странака, а управо си преко странке дошао до скупштине. Да си био ГГ Срђан Нонић, могли би сви колективно да ти пљуну под прозор.
    Поздрав и само настави своје.

  • bca

    00:17 // 28. 8. 2019.

    Osim napadanja opozicije za borbu protiv AV nisi sposovan zato i nisi usao u skupstinu samostalno nego preko DJB

    • hm

      09:45 // 28. 8. 2019.

      A zasto ne bi posmatrali to iz druge perspektive: DJB je usao u skupstinu zahvaljujuci svojim kandidatma, medju kojima je bio i autor teksta. Znaci DJB treba da zahvali njemu? Zar nije tako?

  • Dragan Šabac

    18:40 // 27. 8. 2019.

    Nemojte tako javno da prozivate gospodina Nonića da je blizak SNS. Da je on tako blizak vlasti, da li bi ekspresno dobio mogućnost pisanja kolumne za portal Danas.

    • Djunta

      20:50 // 28. 8. 2019.

      Kome si ti blizak,svima je jasno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: