Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 10. 5. 2018.

Opozicijo, i Bogu si teška

Za koga se onda šačica odbornika opozicije i ja borimo u Parlamentu grada protiv "Slabašne vlasti"? Šta se očekuje od nas? Da se borimo za ispravne stvari za sve Nišlije, dok nas na ulici i svuda spominju, vređaju i omalovažavaju oni za koje se borimo?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Spasic

    20:40 // 12. 5. 2018.

    Klasicni politicar, mnogo prica a nista ne kaze konkretno. Tesko nama ako ovakim kao sto je Nonic damo vlast, nista bolji od Baneta banane, Zorana Zivkovica ili ovih sada sto su na vlasti. Roler majstor kvazi politicar sa mindjusom

    • Aperkat

      19:32 // 13. 5. 2018.

      Evo ocitog primera tvog botovanja-ako si naveo ,one prethodne,sto nisu valjali,navedi i one koji upropastise Nis,od 2012!
      Pa,sto se prihvatise vlasti,ako su ovi sve pokrali i doveli grad u bezizlaznu poziciju!
      Dal smo sisali vesla?

  • Klasičan Vojin

    14:13 // 10. 5. 2018.

    Ako si nam ti opozicija, teško nama... Rolerska opozicijo! Juriš!

  • Nevernik

    17:20 // 10. 5. 2018.

    Reče čika koji šuruje sa SNSom i obilato zloupotrebljava funkciju, a pritom je i u sukobu interesa.

    • Miško

      21:09 // 10. 5. 2018.

      Ti ne veruješ da si reko nešto.

    • Srđan Nonić

      08:25 // 11. 5. 2018.

      Banana-DJB Botu, ako imaš neka sanznanja molim te objavi javno zajedno sa izveštajem iz Agencije o mom sukobu interesa i o šurovanjem sa SNS-om. Sram te bilo...

  • Prevaren

    13:50 // 10. 5. 2018.

    Pa, valjda, je Gospodinu Noniću jasno.
    Zato što su SVE opozicione stranke lepo i bajno govorile i obećavale dok su bile opozicija a kada su došli na vlast izdale su ta obećanja i na taj način prevarile one koji su za njih glasali zbog tih obećanja i lepih i razumnih reči.
    I to se nije desilo samo jednom, nego SVAKI put.
    Zato se izgubilo poverenje i svi izgledaju isti, iako to možda nije tako.

  • Numancia

    19:24 // 10. 5. 2018.

    Nonicu,moras da shvatis,da je prica na drustvenim mrezama delo botova!
    Botovi bi,kao,da ne daju niski aerodrom,Vucic im je dobar,na protest,naravno,nece doci,a unose zamesateljstvo u naivne i pokusavaju da zavade sve one koji su protiv otimanja aerodroma.
    Protestvovace svaki nislija,bio on partijski povezan ili ne,bio odbornik,radnik,student i niko od vas,opozicionara nece imati neprijatnosti.

  • Aca

    12:46 // 10. 5. 2018.

    Gde ćes veću inspiraciju od direktnog napada?! Da ste stvarno toliko losi i da nista ne mozete da uradite niko vas ne bi zarezao. Ali naivni jeste! Dozvolili ste da vam Bg patka ekipa vodi glavnu rec u Nisu! Trgnite se opozicijo, uz gradjane svoje i na ulicu. Od tih kvazi politicara i raznoraznih vodja raznoraznih frontova koje ne mogu ni da zapamtim... nema nista.

    • Dragan Marković

      23:25 // 11. 5. 2018.

      Докле год се у Нишу питају разне банане и бунде опозиција не може победити СНС. Ево сада су почели да "увозе" из Београда јастребове из разних НВО, као што су ндбг, жута патка......... који у Ниш долазе уз добар хонорар, не из љубави. Угледајте се на слибодан Шабац у ком живим, компромитиваним кадровима из опозиције рекли су збогом, довели нове људе који раде у интересу грађана Шапца а не за себе.

  • FoxMulder

    14:28 // 10. 5. 2018.

    Srle, normalan i pismen narod više ne veruje nikome. Nema političke opcije koja nije bila na vlasti i koja nije pokazala svoju nesposobnost. Svi su pokazali da im je sopstven interes najbitniji i da je stranka iznad svega. Na žalost tako je. Jedno se priča u kampanji a drugo se radi kada se izbori dobiju.
    To je narod prepoznao i to više ne pije vodu.

    • Dragoljub J.

      08:46 // 11. 5. 2018.

      Druže, "normalan" i "pismen" narod ne živi više ovde, odselio se. A ako ipak ima par normalnih i pismenih, neka se oni tako pametni izbore da postanu opozicija sa namerom da menjaju ovo društvo. Imaće vremena taman toliko dok ih neko "pametan", kome je inače teško i glupo i na izbore da izađe, ne proglasi za nenormalne i nepismene. Dotle prođe život, a ovi esenes-espees skakavci pojedoše sve.

  • Vojkan

    03:43 // 20. 5. 2018.

    Secam se ovog tipa dok je bio prodavac u prodavnici sportske opreme (pre puno godina u centru Niša). Veoma osion i neprofesionalan tip... Ubrzo kasnije vise nije bio tu (valjda su videli koga su zaposlili...). Secam se da sam video neki artikal i postavio mu pitanje u vezi istog, on me je je o'ladio odgovorom "odakle znam", ali onako grubo i bezobrazno. Sad cemo braco moj i tebe da placamo???

    • ivana

      17:27 // 20. 5. 2018.

      Bravo botu! Učlani se u SNS pa ga diskretituj na političkoj sceni, a to što ti je lično antipatičan ne govori ništa o temi na koju piše...
      I da, kog i šta ti to plaćaš? ... normalni ljudi spavaju u 4 noću a ne botuju po komentarima.... hahahah

    • Vojkan

      01:25 // 21. 5. 2018.

      Ne pratim terminologiju politickih aktivista, ali kapiram da je "bot" neko ko je clan politicke partije. E pa, ja nikada nisam bio clan bilo kakve stranke, ali zasigurno znam da ovom coveku ne moze da se veruje... Prvo domace vaspitanje, onda skola, iskustvo i tek onda mozemo da pricamo... A mislim da ovaj lik nista od toga nema... I da, placam 100 razlicitih poreza svakog meseca (placam vecnike)!

    • ika

      11:51 // 21. 5. 2018.

      sto mi se cini nesto da ti je antipatican ovaj lik, hahahahaaha
      samo licno cepaj

  • BATA

    11:09 // 11. 5. 2018.

    Mora se reci da je neko pre tebe trasirao put a da ga trenutna vlast mora nastaviti ulepsavati i dogradjivati Glavni problem je u nedostatku kontinuiteta.Niko nikome ne priznaje minuli rad,svi hoce da istorija pocne od njih.To je nedostatak strucnosti i tolerancije a bogami i nesposobnosti ili lopovluka.Ne mogu prostaci ,oni koji vredjaju narod iz koga i sami poticu,biti na celu.Sa institucijama.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: