Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 2. 4. 2018.

Pošto Niš, bate?

Bez trunke želje da branim bilo koga iz bilo koje vlasti, niti da potvrdim bilo šta što svi kažu, mislim se nešto i pitam... Da li neko misli da bi bilo koja vlast u Nišu koja sedi ispred liste stranaka sa centralom u BG-u postupila drugačije od naloga centrale? Svi znaju da ne bi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Miroslav

    21:36 // 3. 4. 2018.

    Ti da pišeš nešto a uzurpirao si pola Čaira za tvoju školu rolera

  • 1244

    15:10 // 2. 4. 2018.

    Кад главан у Ниш постане онај коме су и бабина баба и дедин деда рођене нишлије - е т* г ће за Ниш и све нишлије да буде боље.
    Ваљда ће и то неко да доживи.

    • вук

      10:31 // 3. 4. 2018.

      Ви који се идентификујете да сте из центра града сте уствари комунисти и да сте се само ви питали овим градом би и даље владали комунисти. Наиме, на изборима још 1990.те године једино је у Горњем Матејевцу победила тадашња опозиција. Од тих избора центар Ниша је увек гласао за власт, а никад за промене. У век гласте за актуелну власт. Не схватате да је лопов лопов, био из центра или с периферије

  • Klasičan Vojin

    21:40 // 2. 4. 2018.

    Ovaj lik me isterao u Ratkovoj kad igrao hokej na betonu. Nikad neću da zaboravim kad si mi reko da ćeš da igraš hokej na betonu

    • Miroslav

      08:22 // 4. 4. 2018.

      I treba da te istera. Covek prica o politici a ti o fudbalu. Trebalo je teren u Ratkovoj da poklone Beogradu pa da samo Beogradjani igraju fudbal i hokej, a ti da gledas.

  • Klasičan Vojin

    21:42 // 2. 4. 2018.

    Igraš li hokej u Ratkovu?

  • Veliki brat

    13:40 // 2. 4. 2018.

    E svaka ti je na mestu.

  • POSMATRAČ

    14:24 // 2. 4. 2018.

    I mi smo čudni ljudi,,Beograd se trudi da nam pomogne da ne budemo mali Niš a mi digli dževu bespotrebno.Da budemo srečni što nam ne odvode kadar naš nišlijski gore u BG.Zamisli da nam uzmu gradonačelnika za nekog ministra,pa da nam uzmu pr.opštine Pantalej za nekog ambasadora,pa da nam uzmu Bandjura za ministra prosvete,pa Neška za gen.dir.Laste,pa Bojzija za ministra sporta.Šta posle THE END Niš

  • Goca

    21:12 // 2. 4. 2018.

    Odgovor na pitanje is teksta: Jeste, glupi smo!

  • Nislija

    15:23 // 2. 4. 2018.

    Palma sa 30000 glasova bode oci svakoj vlasti u BGu, a zamislite sta bi mogao da uradi Nislija iza koga stoji ceo grad!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: