Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:46, 30. 5. 2019.

SNS paralelni svet

Društvo neće da uništi virus koji pretvara ljude u zombije ili vanzemaljce. Uništiće ga Pink, Ministar, Banane i Guske, konkubine i ubutaljke u javnom sektoru, ali najviše „mi junaci“ što ćutimo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Miloš Bošković

    11:01 // 31. 5. 2019.

    Čim vidim više od 20 minuseva po komentaru, znam da su se SNS botovi pokrenuli, odnosno da ih ovo svrbi!
    Lupajte minuseve, da znamo da ste tu!

    • Gospodja Melesh

      17:33 // 31. 5. 2019.

      Pa moraju kad su na dežurstvu

  • S.z

    14:26 // 30. 5. 2019.

    Pravo u centar. Sve vise mi se cini da nije problem u "njima" nego da ovaj narod bas ima prave ljude na vlasti jer voli veze i vezice, nekog svog coveka, "naseg", mocnog, sto "zavrsava", ne obaziruci se na to sto ce nekad ili negde doci u situciju da ga takva masinerija samelje jer ne postoji zdrav sistem selekcije ni u skolstvu ni u zdravstvu, sportu, kulturi, kako bi se uspostavila pravila igre

  • Gospodja Melesh

    16:15 // 30. 5. 2019.

    Nemam šta da dodam,osim da sve ove gospođe konkubine,starlete,velikoj većini naše dece postaju ideali,vladaju i svima je to u redu!A štipkaju njihovi momci iz tih kasa namenjenih našoj deci i pumpaju u njihova usta.A roditelji to mirno gledaju i ponose se izgledom svojih maloletnih cerkica.I zabole njih za sve ovo o čemu mi pričamo daj samo leba i igara.Eto opleto ja po svima,bez istoriju da diram

    • Gospodja Melesh

      20:07 // 30. 5. 2019.

      Oooopaaaa ipak ima budnih nisu se svi uspavali.. Ovoliko neistomisljenika je dobar znak..

  • zigezaga

    14:15 // 30. 5. 2019.

    verovatno si covece u pravu, ali mnogi mnogi mnoogi su presvukli svoje G17 i DS majcice i presli kod tih gongova...glavu pognuli, jer im je finansijski fino,ne razmisljajuci sta ih ceka sutra..to lecenje nestrucnih itd... sve je to grozota naseg trenutnog zivota

  • Sandrea Mančić

    16:12 // 30. 5. 2019.

    U vezi nevladinih organizacija, ima ovde puno istine. Takođe sam ,evo 16 godina zastupnik udruženja koje je jedino u Nišu za potrebe jedne ranjive grupe. Uvek sam se odazivala svima,politički nisam delila nikoga i šta od toga imam?! Imam to da je za ovih 16 godina lokalna samouprava samo Jednom prepoznala i podržala udruženje. Pre 4 godine. Niti se iko više bavi mnogim temama,zaćutalo se.

  • Manitaske

    21:53 // 30. 5. 2019.

    Nono, Nono, ne mog' se vozim s's roleri u Čair! Ima neki festival, pa ne mog'se vozim.

    Nono, Nono, isteraj ih ko decu iz Ratkove!

    • samo_jako

      23:24 // 30. 5. 2019.

      Reče čovek koji je ubačen u svaku zdravu organizaciju u Nišu da je uništi i obruka. Čovek, koji sam sa nedovršenim fakultetom, frustriran na svakog uspešnog čoveka koji želi normalan život i napredak grada Niša.

  • Abc

    21:05 // 31. 5. 2019.

    Vrati mandat pokretu DJB pa onda piši kolumne

  • Klasičan Vojin

    21:41 // 30. 5. 2019.

    Gosn Nona cenzura

  • Snežana Petrović

    14:12 // 30. 5. 2019.

    Vidim sva intelektualne elita je bila u punom jeku tokom prethodnih vlasti. Svi su se demokratski čuli i vladala je idila. Postoje ljudi kojima nikad ništa ne valja i ne odgovara, takvima ništa nije ni sveto. Ovo mi liči na to. Nabacaj sve što padne na pamet, na kraju začini prozivkom istorijskih junaka, to uvek urodi plodom,a vrhunac sledi, kao u sapunicama, hraneći ego tapšanjem po ramenu za tre

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: