Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Srđan Nonić

Odbornik "Niške inicijative" u Skupštini grada Niša i osnivač Sportskog kluba "Oxygen"

 • Šta će nama 4 ili 5 iljadi evra...

  Razmišljajući svojom pametnom, iskusnom i mudrom glavom, Veliki vođa je stvorio sliku šta bi prosečan dečkonja iz Srbije uradio sa npr. 4.000 evra platom. Uvideo je da celo društvo i infrastruktura cele države ne bi mogli da izdrže takav atak na sve i svja. Ukapirao je da bi pomenuti primerak da ima toliku platu enormno mnogo trošio na kafane, mobilne, zlatne lance i na besna kola.

  (14) detaljnije
 • AV baba i 43 razbojnika

  Gledajući sve njih sa poslovima u JP koji su bezobrazno dobro plaćeni, na kojima retko ko nešto i radi, pitao sam se kako se osećaju kad ceo grad ima slike razbojnika a njihova postura a i izrazi lica su govorili da su svesni svega. A jeste li svesni da ako "ne daj bože“ nekad padnete sa vlasti, čeka vas stub srama do kraja života. Možda neko ne pamti dugo, ali sada imate šaćicu koja će da podseća ostale.

  (23) detaljnije
 • Opozicijo, i Bogu si teška

  Za koga se onda šačica odbornika opozicije i ja borimo u Parlamentu grada protiv "Slabašne vlasti"? Šta se očekuje od nas? Da se borimo za ispravne stvari za sve Nišlije, dok nas na ulici i svuda spominju, vređaju i omalovažavaju oni za koje se borimo?

  (18) detaljnije
 • Pošto Niš, bate?

  Bez trunke želje da branim bilo koga iz bilo koje vlasti, niti da potvrdim bilo šta što svi kažu, mislim se nešto i pitam... Da li neko misli da bi bilo koja vlast u Nišu koja sedi ispred liste stranaka sa centralom u BG-u postupila drugačije od naloga centrale? Svi znaju da ne bi.

  (12) detaljnije

Naši autori