Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Srđan Nonić

Odbornik "Niške inicijative" u Skupštini grada Niša

Osnivač Sportskog kluba "Oxygen" i Roler saveza Srbije.

  • Požari kao lakmus papir institucija

    Vi prirodu razumete kroz profit MHE, kroz kubik drveta koji besomučno sečete preko „Srbija Šuma“, kroz biznis pravljenja puteva. Vaše mesto su kafane, kancelarije, i to sada je vaše mesto, a pravo mesto za vas bi bio zatvor, rudnik, društveno koristan rad..

    (3) detaljnije
  • Bane ili Dare, AV ili Điki?

    Gospodo, pozivam vas sve da vam bude veći problem što nemate nijednu ideju i što vas narod neće, što zbog vas imamo apstinente na izborima i dosta građana kojima se ogadila opozicija i politika.

    (17) detaljnije
  • SNS virusna promena svesti

    Insteresantno je da ta podela društva, koja je imperativ ove diktatorske vlasti, kao nuspojavu ima i ovu podelu koji sami ljudi rade.

    (13) detaljnije
  • SNS maligne ćelije

    I sad zamislite, daleko bilo, da postoje neke maligne ćelije u društvu koje samo zarad svog širenja zauzimaju sve u društvu, nemaju funkciju sem razmnožavanja i zauzimanja prostora i resursa.

    (10) detaljnije
  • Thanos da nam pomogne

    Posle svih razmišljanja i samokritika, shvatio sam da biti dovoljno drzak i istupiti u javnost, boriti se otvoreno protiv najgoreg režima u istoriji parlamentarizma u Srbiji, jeste na prvom mestu privilegija drskih, ne odabranih.

    (5) detaljnije
  • SNS paralelni svet

    Društvo neće da uništi virus koji pretvara ljude u zombije ili vanzemaljce. Uništiće ga Pink, Ministar, Banane i Guske, konkubine i ubutaljke u javnom sektoru, ali najviše „mi junaci“ što ćutimo.

    (12) detaljnije
  • Zakon o sportu

    Zaradi prvi milion - evo i kako

    Postoji ona priča „ne pitaj me za prvi milion“. Kako u Nišu najlakše da ga zaradiš? Ukoliko nemaš firmu koja može na nameštenom tenderu da smakne više miliona, najlakše je da se zaradi milionska cifra preko sporta. Evo i kako.

    (11) detaljnije
  • Šta će nama 4 ili 5 iljadi evra...

    Razmišljajući svojom pametnom, iskusnom i mudrom glavom, Veliki vođa je stvorio sliku šta bi prosečan dečkonja iz Srbije uradio sa npr. 4.000 evra platom. Uvideo je da celo društvo i infrastruktura cele države ne bi mogli da izdrže takav atak na sve i svja. Ukapirao je da bi pomenuti primerak da ima toliku platu enormno mnogo trošio na kafane, mobilne, zlatne lance i na besna kola.

    (14) detaljnije
  • AV baba i 43 razbojnika

    Gledajući sve njih sa poslovima u JP koji su bezobrazno dobro plaćeni, na kojima retko ko nešto i radi, pitao sam se kako se osećaju kad ceo grad ima slike razbojnika a njihova postura a i izrazi lica su govorili da su svesni svega. A jeste li svesni da ako "ne daj bože“ nekad padnete sa vlasti, čeka vas stub srama do kraja života. Možda neko ne pamti dugo, ali sada imate šaćicu koja će da podseća ostale.

    (23) detaljnije
  • Opozicijo, i Bogu si teška

    Za koga se onda šačica odbornika opozicije i ja borimo u Parlamentu grada protiv "Slabašne vlasti"? Šta se očekuje od nas? Da se borimo za ispravne stvari za sve Nišlije, dok nas na ulici i svuda spominju, vređaju i omalovažavaju oni za koje se borimo?

    (18) detaljnije

Naši autori

Pronađite nas na: