Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:14, 26. 5. 2016.

Vlast i opozicija u Nišu

To što je u našem društvu rasporastranjeno mišljenje da je politika veština obmane je zasluga aktuelnih političara tokom prethodnih decenija. U ovu borbu smo ušli da bismo nešto promenili. I promenićemo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dejan Milutinovic

    21:33 // 26. 5. 2016.

    Samo jako ! Kad vecini bude postalo jasno da u zivotu ima i vaznijih stvari od pozicije vlasti, mozda ce se setiti nekih zaboravljenih vrednosti koje su nekada imali u sebi ... postenje, odgovornost, humanost pa i principijelnost.

  • Dexter

    20:19 // 26. 5. 2016.

    Komplikovan nacin da se kaze prosta stvar: prepustamo vlast na Medijani SNS-u BEZ BORBE. Ne mozemo da izadjemo na kraj sa Banetom i Cirkom, pa cemo da glumimo principijelnu opoziciju. Kao, necemo da prljamo ruke. Pljuvacemo sve podjednako, dok SNS razara opstinu jos 4 godine zahvaljujuci nama. Bicemo cisti i moralni kao kaludjeri - svi su ostali strokavi i zli.
    ISTI kao LDP nekada. A vidi ih sada.

    • fabrikant

      13:49 // 27. 5. 2016.

      Da li bi onda trebalo da uđu u koaliciju sa Ćirkom i Bananom samo da SNS ne bi bila na vlasti? Ili bi se koalicije trebale praviti na osnovu neke politike i principa?

    • Dexter

      12:20 // 30. 5. 2016.

      @fabrikant
      Ako nečija "politika i principi" podrazumevaju ostavljanje na vlasti najgore vlasti u istoriji, u trenutku kada je tu hajdučiju moguće bar uzdrmati uzimanjem Medijane, onda to nije politika vredna pomena. To se zove politikanstvo.
      Posebno je indikativno što je DJB neiskusno istrčao sa stavom prvi, nepitan. Time su dečica potpuno skinula pritisak sa Perišića, koji može da radi šta hoće!

  • Kalča

    13:51 // 27. 5. 2016.

    Plajvaz nije jedino sredstvo borbe. Plajvaz je izmišljen način da političko-kapitalistička kasta nastavi sa viševekovnim ekploatisanjem onih koji, eto, "veruju" u moć listića i olovke. Neoboriva činjenica: više ljudi je pomrlo u karakazanu najamnog rada, fašističkih i svih drugih totalitarnih i rasističkih ideologija i u raljama zapadne "demokratije" nego u bilo kojim drugim istorijskim periodima.

  • Iva

    23:37 // 27. 5. 2016.

    Lepi moji DJB, vi još uvekl živite u staklenom zvonu. Pitam vas šta vi možete promeniti u Nišu kao opoziciona stranka. Možete samo da mlatite praznu slamu. Sistem mora da se menja i to prvo izborni zakoni. Samo većinski izbori mogu da pokrenu ovu zarđalu višepartisku demokratiju. Zato svi političari koji iskreno žele promene mora da se izbore za promenu izbornog zakona od lokala do republike.

    • Vladimir Ilic Lenjin

      19:48 // 29. 5. 2016.

      Videcete sta sve mozemo kao parlamentarna opozicija. Mnogo vise nego vanparlamentarna. Imamo i predlog pomene izbornog zakona, predloge mnogih zakona, imacemo uvid u dokumentaciju koju sada nismo imali... sve u svemu videcete

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: