Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 13. 7. 2012.

Uknjižite me, molim Vas

13. jul 2012. godine, ”Katastar” grada Niša, 11:45, kancelarija pored šaltera. Tri gospođe oko stočića, pokrivljene krkaju salamu (kockasta ona, možda mortadela ili tako nešto slično), jogurt u čaši, A4 formati papira (više komada) kao stolnjak.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • xy

    22:45 // 17. 7. 2012.

    ...priča k.... o moralu....

    I dotični gospodin da ima priliku da radi u drž.službi, radio bi isto, samo mu je krivo što nije imao sreće kao one, nego jadan u radno vreme mora da pije pivo.
    Bolje idi i pomozi *grešnicima* ispred zgrade, nego što radiš posao za koji nisi kvalifikovan.
    Bog nam je dao usta i dve ruke, što znači da treba manje da pričamo a više da radimo.

  • M

    10:12 // 16. 7. 2012.

    Bila i ja u Katastru ovih dana. Najsmesnije je sto imaju onaj sistem sa brojevima, al pojedine gospodje na salterima iskljuce svoj displej, iz ne znam kog razloga.
    A ovi koji su lupali minuseve na prethodne komentare garant rade u Katastru!

  • Jelena

    11:58 // 14. 7. 2012.

    Hahahahaha.... E, slatko me nasmeja clanak...sto je najgore, ziva istina, tipicna situacija za salterske radnike! Imala slicnog iskustva vise puta! :-D

  • Danko

    21:45 // 13. 7. 2012.

    De bre nadje bas u petak i to bas 13-tog,da ih "uznemiravas".Ko da neznas da su zasticena vrsta,povlascena klasa,mastiljavo plave krvi.Dobro si ti prosao,jer su ove, mogle da ti uzmu meru(da te premere i uknjize ).

  • Iz Dijaspore

    11:09 // 15. 7. 2012.

    Covek nacisto da poludi! Vec me tri dana motaju ovi iz katastra i konacno mi dadose beskorisno parce artije - plan moga placa u gradu Nisu bez ikakvih dimenzija i koordinata!!! Kockica medju drugim kockicama - i kako ja sad da znam koliko je dugacak i sirok moj plac! Al mi zato uredno naplatise taksu! E, ja sad moram da zovem geometra i da mu obaska platim 15,000 da bi mi dao tu informaciju! Na svu srecu imam dedinu tapiju iz 1928 godine gde lepo pise toliko i toliko metara od juga do severa; toliko i toliko metara od istoka do zapada; sudski pecat, potpisi, potpis svedoka - pa cemo se sada lepo katastar i ja dogovoriti na domacem a ako treba i na medjunarodnom sudu!

    • Djura

      14:28 // 16. 7. 2012.

      Ma nemas pojma ti iz dijaspore, ali stvarno nemas pojma... raspitaj se malo pa posle kudi!

    • @Djura

      15:42 // 16. 7. 2012.

      Da svakako, ja bih rado saslusao katastarska pravila igre, samo jos kada bi i gospodje iz katastra imale vremena da ih objasne u pauzi izmedju salame i jogurta.

    • за ДИЈАСПОРЦА

      22:54 // 16. 7. 2012.

      Кад си толико паметан, и кад имаш све те папире, теби и не треба геометар, ту штедиш 15,000. А кад употребиш све те метре са дедине тапије води само рачуна да се не ѕамериш комшијама.

  • jlj

    09:02 // 16. 7. 2012.

    Prvo,nije tacno sve ovo jer sam bio prisutan.Drugo,mladi gospodin (citaj novinar-kolumnista sa srednjom skolom) svojim recnikom u ovom nazovi ga clanku tendenciozno opisuje tri zaposlene zene koje rade kao crnci u suterenu katastra jer imaju preveliku guzvu,a inace su veoma ljubazne i predusretljive.Trece,katastar jeste napravio veliku pometnju i guzvu,a za skracenje radnog vremena nisu krive one vec je to odluka nacelnika katastra.Cetvrto,zene nemaju vremena da izadju na dorucak,a kamoli da popiju ladno pivo kao mladjani gospodin u radno vreme.Peto,ovo mi se cini kao reklama za dz. za navedeni kafic.Sesto,raspitaj se Tosicu prvo pa onda napisi nesto bez prostog ulicnog zargona.

  • dragan ilic

    11:50 // 7. 8. 2012.

    IMAJU POJEDINI LJUDI U KATASTRU PREČA POSLA...PREDRAG RISTOVIĆ KOJI SE PREDSTAVLJA KAO "NAČELNIK" KATASTRA,GRADI I PRODAJE STANOVE U UL.MILOVANA GLIŠIĆA 2a. U SEPTEMBRU 2011 UZEO NOVAC ZA STAN I TREBAO DA ZAVRŠI DO NOVEMBRA. NAKON 11 MESECI JOŠ NIJE GOTOV.NE PLAĆA KAZNENE PENALE. STANOVI SU UKNJIŽENI IAKO NEMAJU UPOTREBNU DOZVOLU.NEKE JE USELIO I POVEZAO STRUJU KABLOM IZ KOMŠILUKA ZA CELU ZGRADU-OPASNO PO BEZBEDNOST JADNIH,PREVARENIH LJUDI

  • Sladunjavko

    15:46 // 13. 7. 2012.

    Dušice, nemoj da sposadaš te divnolude ženice već se javi i dođi na pivo.

  • Jelena Djordjevic

    21:40 // 13. 7. 2012.

    Petak 13. sinak, gde si pa bas danas krenuo da se knjizis?

  • sasa vasilic

    12:57 // 15. 7. 2012.

    jos jedan od mnogih primera koji potvrdjuju istinu,da je NUSIC uvek aktuelan!

    • sasa vasilic

      19:42 // 16. 7. 2012.

      zar samo vas 6 mandzate salamu?,dok stranke cekaju na tropskoj vrucini

  • Maki

    12:22 // 18. 7. 2012.

    1. zasto nebi radeli pri temperaturama preko 30 kad oni u kancelarijama i na salteru imaju klimu da se smrznes,a i konkretno danas je temp.ispod 30,kao i juce?!
    2. ti uslovi se propisuju za radnike na koje to direktno utice koji na +40 rintaju po ceo dan na suncu.ako to pak cine zbog gradjana koji dolaze tu ja im iz sveg srca zahvaljujem,ali ne moraju zbog mene,a verujem i da govorim u ime vecine.sutra ce biti cetvrti put kako idem u katastar da bih izvadila najobicniju potvrdu.prvi put sam otisla i poljubila vrata,drugi put da vidim sta mi je potrebno od dokumentacije,treci put da predam i cetvrti put boze zdravlje sutra idem da podignem potvrdu po najvecoj vrucini jer izdavanje je od 13h.i neka mi neko od ovih pametnjakovica ''xy'' ili ''jlj'' kaze gde je tu logika?!

    • Maki

      10:21 // 20. 7. 2012.

      Da dodam da sam isla oko pola 2 da podignem potvrdu ''sto je posle 1 kako mi je rekla gospodja na salteru'',ali me je ljubazni gospodin iz obezbedjenja obavestio da je podizanje od pola 3 do 3.Danas ce znaci biti 5.put da idem.Da li ima ikakvog smisla vise?

    • xy

      21:31 // 28. 8. 2012.

      kao prvo ne kaže se radeli nego radili, a kao drugo, kad si nepismena što se guraš negde gde ti nije mesto.
      TI ĆEŠ DA KOMENTARIŠEŠ NEŠTO !!1!
      PRVO MORAŠ DA SE OPISMENIŠ !!!!

    • Maki

      13:21 // 29. 10. 2012.

      Da xy, ali one su radile,a ne radili.Greska je u kucanju.I i E su ''permutovani''.Zasto (te gospodje) nebi radile pri temp....Ko si ti da meni kazes da sam nepismena?!Pogledaj sebe dobro pa onda nekom nesto kazi.Ja se ne guram nigde,ja sam tu gde trebam da budem,a za tebe nesto nebi rekla...Lepo ti je porucila Jovana,ukljuci malo mozak i sagledaj sustinu cele price.

  • Paja Pera

    00:44 // 14. 7. 2012.

    Danas nam je divan daaan, divaaan daaaan.
    Bolje da si dosao kod starih drugara da proslavino rodjendan, da popijemo par piva i paraziti iz katastra te ne bi terali na pusis krdzu na +35. Viva la Durlan

  • Cucin drug iz klupe

    16:39 // 13. 7. 2012.

    Crni Urose, ostavio si cigare?

  • Jovana

    16:05 // 19. 9. 2012.

    Ti ,xy, bolje ne gledaj kako je ko napisao nesto.. Nego pokusaj da ukljucis malo mozak,mislim da ti je to pametnije.

  • sandra janković

    22:26 // 5. 12. 2012.

    Članak, je neprofesionalan, a komentari neukusni. Sramota!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: