Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 23. 4. 2018.

„O, sveta prostoto!“

Čujete li kako svetom odjekuju knjige a građani se okupljaju na agorama? Kažete- ne uvek i ne sasvim jasno? Jače se čuje prodoran glas moćnika, cinizam beskurpuloznih vladara, primitivni urlici rijaliti zvezda, zastrašujući prasak bombi i odmeren pucanj snajpera? Da. Ali, tamo više ne čitaju knjige. I ne okupljaju se na agorama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Marković

    23:03 // 24. 4. 2018.

    Да би стекла све ове титуле ова мора да је много учила и то је утицало на њену способност размишљања. Редакцијо кога све ви не промовишете на сајту, ово није ни за Микијев забавник, а камо ли за портал Јужне Вести.

    • Marija

      13:28 // 27. 4. 2018.

      Dragi gospodine Dragane, pravi ste Dogberry !

  • Ljuba Slčavković

    09:22 // 25. 4. 2018.

    Bravo Vesna.
    Dal je oguće da za ovakvog intelektualca u gradu Nišu nema mesta osim u Zavodu za zapošljavanje. Na greh i sramotu svih onih kojima je od 1997.g. do danas jedini predznak kvaliteta ljudi satranačka pripadnost

  • BATA

    10:46 // 26. 4. 2018.

    Ko cita razume.Ocigledan primer nekadasnjeg skolstva kada se za lektiru citalo skoro sve ovo.Danasnja "ELITA"ako je cula za ove naslove a kamo li procitala.Tekst je poucan i human i govori najbolje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: