Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:34, 15. 9. 2014.

Svaka čast Perici

Medijski mrak
Autor

Jedan od osnivača i direktor Južnih vesti. U slobodno vreme posvećen detoksikaciji i inspiraciji.

Brutalno iskren, mrzi komplekse i sve što ih prati.

Ovom prilikom želim da se zahvalim obećanoj zemlji Srbiji, nebeskom narodu i presvetim političarima na svemu što su učinili za mene, za nas, a pre svega za sebe.

Hvala Srbijo na svim poreskim i administrativnim olakšicama, subvencijama i beneficijama za razvoj malih i srednjih preduzeća. U poslednjih 8 godina, koliko sam u privatnom sektoru, svedok sam da nezadrživo srljamo u progres.

Hvala svim anonimnim junacima poreskih i drugih inspekcija na prijavama i dojavama, jer ono što nas ne uništi učiniće nas jačima, a jasno je da svi težimo tome. Težimo da budemo jači, bahatiji.

Hvala svim sokolim političarima, kaubojcima i indijancima, na pretnjama novinarima, jer novinari moraju da znaju gde je njihovo mesto u sistemu. Neki red mora da postoji. "Da se zna ko kosi, a ko vodu nosi". Zamislite kada bi političari radili svoj posao? Mislim na posao za koji su legalno plaćeni.

Hvala Peričinim pulenima koji su hteli da nas kupe, u kešu. Imponuje mi, strašno mi imponuje.

Hvala svim ostalim dušebrižnicima koji su mi govorili: sine, pa tako se ne radi posao. Pos'o za po'so, ali tal je tal. Svi mi, je li, igramo u istom timu, sa istim ciljem. Ne.

Hvala gradonačelniku Niša, gospodinu profesoru dr Zoranu Perišiću na svim nepristrasnim tenderima za medije, jer "ako nisi za sebe, nisi ni za druge". Uostalom, mi smo za vas ionako strani plaćenici. Istina je da ste vi, gospodo političari, pravi domaći izdajnici.

Svaka čast Perici, on je uspeo za samo 6 meseci da nam pošalje 2 inspekcije (finansijsku i poresku) i time pokaže kako je veliki borac za nezavisnost medija u Srbiji.

Hvala i laku noć.

Što bi naš dugogodišnji prijatelj, Roki Balboa rekao:

Ali nije stvar u tome koliko jako možeš da udariš. Bitno je koliko udaraca možeš da primiš i da nastaviš dalje. Koliko toga možeš da izdržiš i da nastaviš da ideš dalje. Tako se pobeđuje!

Podeli sa prijateljima
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor Milenkovic

    13:09 // 16. 9. 2014.

    I kako kaže Balašević:
    'Kasno je da se paniči, dali smo šansu da se ludilo ozvaniči.'

  • trifke

    00:01 // 16. 9. 2014.

    Samo tako nastavite, mogu oni da pricaju ali mi znamo sta je istina, a istina nikad nije odgovarala politicarima, nazalost posle svakih izbora uvek dodju gori. Kad ce bre jednom da svane. Laku noc.

  • shaft

    17:02 // 15. 9. 2014.

    vitomire,ima jos,mnogo,materijala za "HVALA".
    ziv bio!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: