Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:20, 14. 7. 2014.

Džaba zlato

490x370-Srbija-Crna-Gora-(1).jpg

Ovih dana Niš treba da bude najponosniji grad. Ne zbog političara i njihovih veeeeeeelikih obećanja, već zbog mladih ljudi. Oni su ti koji ovaj grad čine Gradom i zahvaljujući njima možemo bar na trenutak poverovati da Niš nije ništa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Elvin Pavkovic

    15:11 // 14. 7. 2014.

    BRAVO ZELJKO. NAJSTRASNIJE STO OVA DECA VRLO BRZO SHVATE DA IM OVDE NIJE MESTO.ALI ZATO IMA ZA RAZNORAZNE NEPISMENE CLANOVE SNS>A I OSTALIH ZELIM IM SRECU U NEKOJ DRUGOJ ZEMLJI.OVA IH NE ZASLUZUJE

  • isa

    14:29 // 14. 7. 2014.

    bravo zeljko! sve si reko

  • hedonist

    20:03 // 14. 7. 2014.

    briljantno!oglasili bi se gradski oci,da su njihova deca u filharmoniji ili matematicari iz grobarske! ovako,nemaju interesa, ni kurtoazno da da ih prime,zbog palanackog duha,koji zavlada ovim gradom!

  • Suncica Stankovic

    23:44 // 14. 7. 2014.

    Zlato svakako nije dzaba! Zarko i Andjela to najbolje znaju. Njega su oni zaradili velikim talentom i velikim radom. Ubedjena sam da ima onih koji ce se otimati za njih!

  • Miodrag Mitrović

    22:59 // 14. 7. 2014.

    Čestitam mladim nišlijama na svetskim uspesima iza kojih stoji mnogo rada iako u mnogo lošijim uslovima. Ponosim se vama , penzioner nišlija u Sloveniji. Samo tako draga deco, to so novi Tesle.

  • Безимени

    22:54 // 14. 7. 2014.

    Нишки математичари су велики људи Жељко, а политичари су мали-мали, ма нису вредни ни да се спомену. Све што је пропало у Србији пропало је због њихове халапљивости и незнања.

  • Laza

    10:37 // 21. 7. 2014.

    Znam decu ciji su roditelji samo srednjoskolci a deca su genijalna. A isto tako znam i razne prof. univerziteta cija su deca ostali srednjoskolci....

  • prof. dr. deka Dragan

    18:18 // 15. 7. 2014.

    Bravo Žarko i Anđela ! Ali još više pohvala njihovim roditeljima , dedama i babama, koji su najviše kumovali ovim nagradama. Kad su deca ovakva, možete zamisliti kakvi su bili genetski poklonitelji.

  • Milica Zlatanović

    14:18 // 19. 7. 2014.

    @ deka Dragan
    Profesore, naše dete je u ovoj grupi, te mogu reći da je Vaš komentar apsolutna istina. Ali moramo ih više hvaliti, da bi se u Srbiji očuvao kontinuitet znanja.

  • nenad

    14:32 // 18. 7. 2014.

    ...Zapad vam je na dohvat ruke.Jedan dobar menadzer, fina turneja,a Nis,Nis neka nastavi sa raznoraznim cecama i sekama/namerno malim slovima/.

  • Dragan Krstic

    03:45 // 15. 7. 2014.

    Pripreme reprezentacije Srbije
    Granada, Španija, 11-16.07.2014.

    Do Granade okolo naokolo

    GRANADA, 14. jul (Info centar). - Polazak srpskih strelaca za Granadu gde su planirane pripreme od 11. do 1

  • nenad

    14:25 // 18. 7. 2014.

    Sta filharmonicari i njihov dirigent mogu ocekivati od ministra,na lokalu,za POLJOPRIVREDU i kulturu !? Nista.Ne zato sto nece,vec ne zna. A,Beograd ? U svemu nam je dalek.No,g-dine Andricu,...

  • nenad

    14:04 // 18. 7. 2014.

    Nije "dzaba zlato". Ima ono svoju cenu. Deca ce valorizovati svoje znanje /a,trud nastavnika !?/ Ubi bene,ibi patria.Uzalud je prosipati bisere.Pred kim,ruzno mi je,da kazem.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: