Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 11. 4. 2016.

Ne postoji neopredeljenost

Dok je starogrčki izraz „idiot“ bio namenjen onim apolitičnim, politički totalno nezainteresovanim građanima, kod nas kod dobrog dela opravdano razočaranih, ogorčenih i nepoverljivih glasača taj termin gotovo da je rezervisan za one što izlaze na izbore i uopšte veruju nekakvim političarima ili kandidatima za političare. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikola Milosavljević

    12:08 // 12. 4. 2016.

    Pretpostavljam da je politički stav - protiv Miloševića bio jednako validan kao i sada stav protiv glasanja - jer oba vode ka nekom političkom rezultatu. Ne izlazak na izbore je legitiman za ovo vreme ne samo za Srbiju već i za ceo svet. Prozivanje na delovanje u okviru sistema koji nekom ne odgovara jeste u najmanju ruku naivno. Put do tih glasača je prosto drugačiji.

    • Znajisa

      08:08 // 18. 4. 2016.

      Izbore bojkotuju oni koji ne misle da je AV najgori od svih koji su ikada vladali Srbijom.Bojkotuju ih i oni koji su glasali za AV "jer nisu imali za koga", a posto sada nece da glasaju za AV, nemaju za koga da glasaju.Bojkotuju ih oni koji sebe pokusavaju da izdignu iz ovog blata jeftinim psiholoskim forama tipa "ja nisam odavde i s ovim narodom nemam nista", narcisoidni likovi, bez odgovornost

    • Nikola Milosavljević

      10:30 // 20. 4. 2016.

      @Znajisa
      Izvesno je da su vladaoci-okupatori poput Turaka i Nemaca gori.
      Ko je ranije glasao za AV ima svoje razloge za i protiv.
      Ja sam odavde. Sve što imam je ovde i to jeste razlog zbog kojeg pokušavam sebe i sve svoje da izdignem iz blata. Jer više volimo: i sebe... i mamu... i tatu... i platu..., od svih koji ne daju odgovore za ono za šta jesu odgovorni.
      Ovi izbori su bez pitanja i odgovora.

  • Dexter

    01:11 // 21. 4. 2016.

    Još jedan sjajan tekst jednog od boljih analitičara na ovim stranicama. De facto nastavak prethodnog razmatranja stanja nacije, koje rečito odražava zanemarljiv broj komentara, što znači mala čitanost ovakvih analiza.
    O razlozima političke neopredeljenosti najbolje govori podatak iz prethodnog autorovog teksta: treći smo u svetu po paranoičnosti! Svi su političari lopovi, svi nam rade o glavi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: