Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:23, 13. 5. 2020.

Na(i)ški pogled sa strane: Idu novi izrodi

Verovatno će mnogi čitaoci pomisliti kako je načinjena greška u naslovu i da bi on trebalo da glasi: Idu novi izbori. Ipak: greške nema zbog toga što je savremena srpska istorija, ona nakon Drugog svetskog rata, opterećena brojnim apsurdima koji zavređuju mesto u čuvenoj Riplijevoj rubrici Verovali ili ne.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Decak

    23:05 // 15. 5. 2020.

    Odlican clanak, pozdrav autoru !
    Izlaz iz karantina je tezi nego ulaz. Stroge mere izolacije su prouzrokovale zastoj ekonomije. Sada je pred nama komplikovaniji deo posla : pokrenuti privredu, saobracaj, fabrike, pogone, radnje, skole … Obezbediti plate i normalan zivot. Sve to treba da uradi OVA VLAST, pre bilo kakvih izbora.
    Ako vlast insistira na izborima u junu, masovni bojkot !

  • Поздрав професору

    17:03 // 17. 5. 2020.

    Добар и паметан напис. Убедљивост написаног је већ сасвим друго питање, а тиче се усклађености беседе с ликом и делом беседника. Нажалост, завршне године професорове академске каријере нису биле обележене нарочитим моралним кредибилитетом: рововски се држао поделе на 'наше' и 'њихове', аргументи га нису много занимали, као ни то како живе 'презрени на свету'.

  • Decak

    00:09 // 18. 5. 2020.

    Najsigurniji nacin da vladar zadrzi vlast je da objavi da je DRZAVA NAPADNUTA i optuzi pacifiste da nisu dovoljno patrioti. Funkcionise svuda, u svakoj drzavi.

    SLUZBA je vec pocela da pusta dimnu zavesu NAPADA NA SRBE : Tomson na TV u CG, Blajburska misa, cisti HR jezik u NDH, Nikola Tesla Hrvat, pretuceni momci u Vukovaru, vladika Joanikije uhapsen, progon Srba u CG, spaljena kuca na Kosovu .

  • DSS član

    18:47 // 19. 5. 2020.

    Kakav narod-takve stranke. Kakve stranke-takva vlast

  • Sveta

    14:54 // 20. 5. 2020.

    Ma da samo kukaju Srbi da im je kriv vladar. Ni8ko da napiše da je mnogo Vranjanaca za vreme drugog svetskog rata služilo po dve godine vojni rok u bugarskoj vojsci za vreme drugog svetskog rata i kao takvi činili zločine. Niko da napiše da je bar 5.000 vranjanaca za vreme 1998/1999.bilo pobeglo u Sofiju, Solun, Kipar,.... Kako to da danas Nema pamuka da Yumco radi punim kapacitetom .....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: