Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 27. 5. 2020.

Na(i)ški pogled sa strane: Pink svetosavlje

„ Svet ne pripada onima koji ćute, koji svojim ćutanjem lažu i varaju i rugaju se ljubavi...“ (****) primorani su da izmišljaju svakojake gluposti, da love prizemne priče i senzacije. I možda im to niko ne bi ni zamerio, ali to što nastoje da u svoje iskonstruisane priče uvere publiku zahteva oštro negodovanje i nepristajanje. Svoju nečasnu ulogu takvi novinari pravdaju patriotizmom neophodnim za odbranu interesa zemlje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sablja2

    13:42 // 27. 5. 2020.

    Ovu briljantnu kolumnu, preporucio bih svim onim akademskim gradjanima Nisa i univerzitetskim profesorima , sto zbog "vecere prodadose veru", sto zbog polozaja i sitnih privilegija dozvolise agresivnim " diplomiranim menadzerima strukovnih studija" da ih bace na kolena i sto im se ulaguju, sto misle iz stomaka a ne iz glave, sto dozvolise da nam otmu Aerodrom,Radio Nis,Komoru, bez trunke otpora !

  • Големо Бучило

    17:55 // 27. 5. 2020.

    veličanstveniji Bog od onog Boga koji zaudara na tamjan i stanuje po crkvama.”-најпиткији мириси,које сам у свом шестдеценијском животу имао част да региструјем су мириси тамњана,босиљка и грожђа у цветању.За некога,који каже да тамњан заудара,за мене лично не постоји реч у срБском језику којом бих га описао.Тамњан мирише а његова душа заудара јер то и није душа већ бездушје,бездан,провалија,.....

  • Sablja 2

    16:12 // 29. 5. 2020.

    Zadovoljan sam sto se ,bar dvoje-dvojica - dve ,prepoznase i udarise minuse ! Jovanovicu, prijatelju,sa nestrpljenjem ocekujem tvoje kolumne,da ovi koji misle da su zavrsili fakultete su automatski intelektualci se ,makar stidljivo oglase udarajuci minuse ! Dzaba diplome, ubi ih provincija !

  • Stojko

    13:20 // 27. 5. 2020.

    Poštovani g-Jovanoviću, o ovom "ružičastom" svetosavlju, koje ipak dospeva na tapet sociologa, politologa, kulturologa, u krajnjem na tapet javnosti, treba još pričati, talasati, udarati u bubnjeve, sve dok postoji i trunka STRANAČOG APATHEJDA.

  • Decak

    23:04 // 29. 5. 2020.

    Uskoro su izbori u Srbiji i Crnoj Gori. Posao SLUZBI je da plasiraju sto vise clanaka koji sluze da zadime atmosferu, prikriju realne probleme gradjana i sakriju nesposobnost vlasti. Tako, na pr u POLITICI, ovih dana iskacu clanci o ugrozenosti Srba, o ustasama, Albancima i Crnogorcima koji maltretiraju Srbe, pa cak i o postanskoj marki u Makedoniji na kojoj je predstavljena mapa NDH.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: