Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:19, 15. 4. 2020.

Na(i)ški pogled sa strane

Naravno, kao što će ova grozna korona proći opaka će istina doći. Tada će ispred nas biti postavljeno ogledalo u kome ćemo morati svi da se pogledamo i da se zapitamo šta smo i sami učinili da nam se naša ružna bolest ne ponovi?

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • qgo

    12:05 // 15. 4. 2020.

    OSveta loših i glupih djaka je na vrhuncu. Nesposobni su se uvukli u svaku poru društva i nadvladali. Naravno, oni su bili glupi da ukapiraju da je takav sistem neodrživ i da smo odavno prešli kritičnu tačku. Sada se to lupa njima o glavu, onima koji su ih podržavali iz sitnih interesa a i onima koji su ćutali. Ič mi nikoga od nije žao. Pametni i sposobni će znati kako da se sačuvaju...

  • Olja

    17:34 // 15. 4. 2020.

    Najgore je to, kada "sociolozi kulture" velicaju Srpsku radikalnu stranku, pa onda postanu Demokrate, u vreme ubistva gospodina DJindjica. Potom, zbog plagijata, nomade od jednog do drugog Fakulteta, ne bi li oprali svoj ego, i na kraju zavrse u glavnom gradu Severne Makedonije.Strasno.

    • Decak

      20:36 // 15. 4. 2020.

      Draga Olja, da li ti mozda napadas neku licnost i njen privatan zivot ?

    • Dusan

      13:38 // 18. 4. 2020.

      Ti si ,ocigledno, postavila komentar na neku drugu vest. Od 95., od kad ga znam, tezak oppzicionar i jedan od retkih koji je '99 govorio da je Sloba gotov, u sta sam debelo sumnjao. U Vranju su Zokijeva predavanja bila najposecenija, a meni omiljena su bila kod Karadze, prcvara ispred faksa, gde je Zoki bio u svom elementu. Boem, intelektualac, mislilac, harizmatican... Pozdrav iz Leskovca.

  • Lidija

    03:27 // 17. 4. 2020.

    Bila je privilegija slušati Vaša predavanja. Da ste živi i zdravi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: