Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:07, 11. 2. 2011.

Bilo bi dobro poslušati Vuka

Društvo novinara Niša kritikovalo je izjavu Branislava Jovanovića, funkcionera G17 plus i izvršnog direktora Direkcije za izgradnju grada, datu Televiziji 5, da mu se "čini" da je dnevni list Blic objavio da je jedan od kandidata za direktora Kliničkog centra, Boris Kamenov, "kriv za smrt dečaka na Dečijoj internoj klinici". Uprkos priznanju da mu se to samo čini, Jovanović je izvoleo oceniti da su ovakvi tekstovi ne samo "neistiniti" već i "naručeni", a sve povodom izbora direktora Kliničkog centra. Amin, rekli bi na Viniku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • palilula

    23:35 // 11. 2. 2011.

    ''Amin, rekli bi na Viniku''. Kakve veze ima ova rečenica,Pedja?

  • Milan

    11:35 // 12. 2. 2011.

    ". Amin, rekli bi na Viniku." - wtf?!

    - sta te muci Zorice?

  • nislija

    12:16 // 12. 2. 2011.

    lol, ne znas ko je nesposobniji za sopstveni posao u ovom gradu, dal' politicari dal' novinari

  • Predrag Blagojevic

    12:20 // 12. 2. 2011.

    @Nislija - mislis da bi bilo bolje kada bi politicari pisali vesti?

  • palilula

    13:40 // 12. 2. 2011.

    @Predrag, priznaj da ga je tropnula samo tako sa ovim Vinikom. By the way, AMIN znači NEKA BUDE a Zorica je po pitanju Vinika,koliko ja pročitah, u priči koja baš i ne bi DA TAKO BUDE.

    Zorice, poštujući Vaš rad u proteklih petnaestak godina,daću Vam nepotreban savet (jer ga sigurno znate): ne mešajte različite teme u dva reda,deluje smešno.

  • Dejan

    01:01 // 13. 2. 2011.

    @palilula bas bas.. evo ja ti priznajem ;... a "pedja" nek ramisli jos malo..lol

    PS posle citanja ovog "amin na viniku" ostaje gorak ukus da ste vi zorice jedan postsocijalisticki wannabe kolumnist.. postsocijalisticki jer je u stanju sve zgaziti i popljuvati...nesposoban da se uzdigne iznad dnevnopolitickih kategorija..i zarad uspeha vaseg teksta..pljujete sta god je potrebno i moze da posluzi svrsi..
    a komentar da se ceni vas rad u minulih 15 godina.. sve pada pod sumnju ovakvim vasim "odvalama" posto to samo znaci da vasa borba ima "trendovski" karakter i nema nikakve veze sa duhovnom obnovom drustva.. vec je ono sto vas zanima cista licna afrimacija

  • Dragisa Tosic

    18:42 // 13. 2. 2011.

    Gospodo Nislije,

    ako niste primetili ovo je kolumna o bahatosti politicara kad god im nesto ne odgovara.Svi su krivi osim njih koji su savrseni.

    Kolimna je odlicna i jedan od najboljih na Juznim vestima. Postena, otvorena, jasna i bez podilazenja. Nije ni cudo jer svako ko zna bilo sta o novinarstvu u Nisu, a i Srbiji zna da je gospodja Miladinovic bila postena i hrabra novinarka i kad drugi nisu hteli ili smeli. Sticajem okolnosti to znam i ja.

    Ako mi gospodja Miladinovic dozvoli, ja bih preporucio da sledeci put malo detaljnije obradi politicare o kojima pise. Samo na prvi pogled ova tema nema veze sa detaljima o gospodinu Jovanovicu i njegovim kolegama koji su sve bogatiji, sa sve vise kuca, stanova, kola, firmi i devizne ustedjevine.Zbog toga sto je samo njima dobro i nikada im nije falila dlaka sa glave oni su bahati prema svima nama.

    A gospodi koju toliko zanima Vinik, koji je pomenut usput, preporucio bih da ne citaju kolumnu o politicarima i novinarima. Koliko ja vidim tekstovi o Viniku su sa desne strane.

    Srdacan pozdrav,
    Dragisa Tosic

  • Dejan

    21:05 // 13. 2. 2011.

    Dragisa hvala na trudu za odgovor.

    Slazem se s vama

    Jedino sto mi je zasmetalo je njena opaska u tekstu vezana za Vinik koja u sustini nema veze s tekstom i ne treba da ima.... to je pokvarilo utisak celog teksta - mozemo ako insistirate a vidim da upravo to radite da okrenemo pricu i kazemo ok..ako je vec pisala o njima tj o politicarima..cemu onda "amin na viniku"..mislim totalno neadekvatna paralela..

    A digla se halabuka oko vinika gospodine Tosicu posto za 50 godina socijalizma je nis i srbija su unisteni u duhovnom smislu totalno..mi ne znamo gde se nalazimo ..narod je u ocaju....pa pogledajte oko sebe ..letargija i apatija opsta.. ova proslava Konstantinova ima dubinsku civilizacijsku..kulturnu i u isto vreme hriscansku dimenziju..i mislim da ovaj narod ne zasluzuje vise poigravanja i koketiranja sa ma kojom temom a pogotovu ne s predstojecom proslavom....to je bila praksa komunizma..- nista nije sveto ni vredno i zato smo tu gde jesmo. ..a na zalost ma kolko zorica dobra bila a ja joj zelim sve najbolje..ipak decenije socijalizma na ovaj ili onaj nacin ostave trag..

    • Djole

      18:42 // 31. 3. 2012.

      Nije dobro, Dejane, pisati o stvarima o kojima se se malo zna. U tom socijalizmu u Nisu u industriji je radilo bezmalo 50.000 radnika, danas bezmalo 5.000. Tada su radnici, a i ostali, gradili vikendice, danas seku prste i moljakaju patriotsku, antikomunisticku drzavu da im isposluje bedne plate; moljakaju za zdravstvene knjizice kako bi bili u prilici da ponekog lekara ili sestru malo korumpiraju; skolovali su decu sa mnogo, mnogo manje para no sada... Isao (u socijalizmu) obican svet na Jadran u radnicka odmaralista i to na po 21 dan... Niska kultura imala izdavacke kuce poznate diljem Jugoslavije (a sad?); na Filmske susrete dolazili Ricard Barton i Elizabet Tejlor (a, sad?); Henri Mur izlagao svoja dela (a, sad?)... MIN, EI, Fabrika pumpi, Vulkan... firme za koje je znalo pola Evrope i sa kojima su poslovale velike kompanije iz celog sveta (, a sad?). Bilo je i tada svakojakog politickog olosa, ali manje nego sad.
      Ima jos mnogo da se kaze, ali administrator ne da mesto.

  • jovana

    11:19 // 14. 2. 2011.

    na osnovu komentara zakljucujem da pojedini u citanju nisu odmakli mnogo od naslova... tuzno...

  • palilula

    19:48 // 14. 2. 2011.

    Ne razumem g.Tosicu zašto se toliko uznemiravate.UPRAVO za novinara kalibra Z.Miladinović NEOPROSTIVO je da napravi ovakve greške (koje to možda ništu ali tim gore). Dobar novinar poput Miladinovićeve mora da pazi o čemu piše ukoliko želi da kolumna postigne željeno.

    Uostalom,komentari sve govore.

  • dragoljub stamenkovic

    22:52 // 26. 6. 2011.

    Pozdrav Zorici . Stamenkovic

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

Naši autori

Pronađite nas na: