Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda

Svakog dana od ujutru do uveče u ovom kružnom toku i na sred ulice stoje parkirani automobili. Pravi se saobraćajni kolaps koji počinje od margera pa sve do crvenog pevca. Policija NE REAGUJE. Prođu jednom u mesec dana, čim odu opet se svi parkiraju. Gazda na slici, otvorio gepek i istovara robu. Na svakih 5 min neko naglo koči na tom pešačkom jer se utrkuju ko će prvi da prođe tom jedinom trakom. Ja vas molim da doprinesete sistemskom rešenju ovog problema.

BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda BAHATO PARKIRANJE u kružnom toku kod Image-a i Malog Vikenda
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom