Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije
Prijavljen

Bahato parkiranje

Stanari okolnih kuća, koje se nalaze kod pružnog prelaza na Trošarini, odnosno raskrsnici ulica Marina Držića i Dušana Popovića, uzurpirali su u celoj duzini traku za skretanje desno iz Marina Držića preko pružnog prelaza. Svakodnevno se tu u svakom trenutku nalazi po petnaestak i više vozila koja su parkirana, samo zato što stanare mrzi da svoja vozila uparkiravaju u svoja dvorišta. Pored toga što se u tom delu, zbog takvog načina parkiranja, stalno stvaraju gužve i kolone, dodatno je ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju, drumskog i železničkog, vozača i pogotovo pešaka, zbog toga što su vozila parkirana na samom pešačkom prelazu, a nekada čak i na udaljenosti manjoj od jednog metra od samog pružnog prelaza. Problem je više puta prijavljivan policiji koja ni dan danas nije izrazila posebnu želju da taj problem reši.

Bahato parkiranje
Podeli sa prijateljima

Ovaj tekst je nastao uz podršku Ministarstva kulture i informisanja kroz program sufinansiranja projekata iz oblasti javnog informisanja.

prijavi problem

Možete postaviti maksimalno 5 fotografija. Dozvoljeni formati su PNG/JPG/GIF, maksimalna veličina 10MB, minimalna rezolucija 600x600px.

Obavesti me o daljim aktivnostima u vezi sa mojim problemom